reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Na Narodowym jest beznadziejna akustyka.
Ale Metallica też leży w zakresie moich zainteresowań muzycznych 😁
niestety, na narodowym jak nie znasz słów piosenki to nic nie zrozumiesz 😂
Wiem, bo mój mąż na Edzie tylko patrzył jak drę jape. Ale podobała mu się całą oprawa i scena.

reklama
@Avy melduję wykonanie 60 przysiadów ✌🏼 dobrze, że jutro odpoczynek ufff.

Dopiero teraz się witam, bo dziś intensywny dzień w biurze, czyt. kawka i ploteczki z koleżankami, a w międzyczasie praca 😁

Co do koncertów to ja byłam zachwycona OSTR’ym za małolata. A aktualnie marzy mi się koncert Eda Sheerana i żałuję, że w zeszłym roku przegapiłam 🥺

Cudne.
Ja zawsze uważałam, że nasza starsza sunia nie potrafi być agresywna. Wychowana w bloku, przyjaźnie nastawiona do ludzi, psów i kotów. Miała swoje stadonz którym spotykaliśmy się co wieczór na spacerach. Aż przeprowadziliśmy się na bagno i spotkaliśmy "wariatkę". Przy pierwszym spotkaniu pani tak wrzeszczał, że sama miałam ochotę jej przywalić żeby przestała. Ogrodzenie było wtedy nieskończone i ona sobie akurat wyszła na kupę w krzaki bo koło domu nie robi, na panią nie zwracała uwagi. Gdy zaczęła wrzeszczeć sunia do domu biegiem wróciła. Od tego spotkania zawsze na nią szczęka, a z jej suką obie mają na pieńku. Młodsza, która tylko na bagnie mieszka, w zasadzie nie przepada za ludźmi i psami.

@Avy 60 tka zrobiona 😉 dziewczyny czy w tej apce co są testy ovu to ona sama weryfikuje jak by ??? Powiem wam że chciałabym wykorzystać na maksa miesiąc i mieć prawie pewność że owu była bo jak by się udało to miałabym piękny prezent w sierpniu na rocznice ślubu…
Testy robicie z rana z pierwszego sikanka? Bo w instrukcji tak jest napisane ale… na innym forum kiedyś czytałam że niby z 1 może być fałszywy i lepiej z 2 👀

reklama
Ja też. Dużo ludzi, napierają na Ciebie i się ocierają :D
Byłam na kilku koncertach w życiu, na których musiałam być: Metallica, Iron Maiden, Blind Guardian, Ulver, In flames. Ale jakim kosztem 😅
Jedyny koncert komfortowy to był ten co byliśmy w zeszłym roku: muzyka filmowa :)
O to to samo!
Nie cierpię jak obcy ludzie się pchają i ocierają. Brrrr

Do góry