reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Na Narodowym jest beznadziejna akustyka.
Ale Metallica też leży w zakresie moich zainteresowań muzycznych 😁
niestety, na narodowym jak nie znasz słów piosenki to nic nie zrozumiesz 😂
Wiem, bo mój mąż na Edzie tylko patrzył jak drę jape. Ale podobała mu się całą oprawa i scena.

reklama
@Avy melduję wykonanie 60 przysiadów ✌🏼 dobrze, że jutro odpoczynek ufff.

Dopiero teraz się witam, bo dziś intensywny dzień w biurze, czyt. kawka i ploteczki z koleżankami, a w międzyczasie praca 😁

Co do koncertów to ja byłam zachwycona OSTR’ym za małolata. A aktualnie marzy mi się koncert Eda Sheerana i żałuję, że w zeszłym roku przegapiłam 🥺

Cudne.
Ja zawsze uważałam, że nasza starsza sunia nie potrafi być agresywna. Wychowana w bloku, przyjaźnie nastawiona do ludzi, psów i kotów. Miała swoje stadonz którym spotykaliśmy się co wieczór na spacerach. Aż przeprowadziliśmy się na bagno i spotkaliśmy "wariatkę". Przy pierwszym spotkaniu pani tak wrzeszczał, że sama miałam ochotę jej przywalić żeby przestała. Ogrodzenie było wtedy nieskończone i ona sobie akurat wyszła na kupę w krzaki bo koło domu nie robi, na panią nie zwracała uwagi. Gdy zaczęła wrzeszczeć sunia do domu biegiem wróciła. Od tego spotkania zawsze na nią szczęka, a z jej suką obie mają na pieńku. Młodsza, która tylko na bagnie mieszka, w zasadzie nie przepada za ludźmi i psami.

@Avy 60 tka zrobiona 😉 dziewczyny czy w tej apce co są testy ovu to ona sama weryfikuje jak by ??? Powiem wam że chciałabym wykorzystać na maksa miesiąc i mieć prawie pewność że owu była bo jak by się udało to miałabym piękny prezent w sierpniu na rocznice ślubu…
Testy robicie z rana z pierwszego sikanka? Bo w instrukcji tak jest napisane ale… na innym forum kiedyś czytałam że niby z 1 może być fałszywy i lepiej z 2 👀

reklama
Ja też. Dużo ludzi, napierają na Ciebie i się ocierają :D
Byłam na kilku koncertach w życiu, na których musiałam być: Metallica, Iron Maiden, Blind Guardian, Ulver, In flames. Ale jakim kosztem 😅
Jedyny koncert komfortowy to był ten co byliśmy w zeszłym roku: muzyka filmowa :)
O to to samo!
Nie cierpię jak obcy ludzie się pchają i ocierają. Brrrr

Do góry