reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

taak Miley Cyrus tez bym chciała! I Styles również, ale w sumie totalnie się nie interesowałam jakie są koncerty w tym roku, a ze żyje pod kamieniem to dowiedziałam się o tym koncercie na dzień przed 😅
To samo😂
Ale ja też nie przywykłam do wczesniejszego planowania czegokolwiek. W sierpniu 2024 widziałam ma być Taylor Swift, 3 koncerty. Tylko kurde, to za rok aż 😂

reklama
@Avy sześćdziesiona wjechała 💪

Jeśli chodzi o koncerty to ja byłam za małolaty na wielu ale żadnego dokładnie nie pamiętam 🙆‍♀️ Ja to bym chciała iść na koncert Above & Beyond albo Benny Benassi i na jakiś taki ogólnie z muzyką trance, najlepiej z dobrym wokalem, bo nigdy nie byłam, a lubię 😁

To moje dwa potulne psiorki ❤️
20230319_145025.jpg
20230622_182944.jpg

reklama
Do góry