reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja też 😎😎😎 wrocław? Czy okolice? Ja mam 27 km do wrocka😎 dalej pochmurno…. Dawaj to słońce 😂😂

Tak myślisz,
Przez te nie wielkie skoki zaczelam sie zastanawiac czy po 4,5 rocznej antykoncepcji krążkami nie stało sie cos z owulkami🙈

Premom
ja mam 100km do wrocka 😁 ja Karkonosze a Ty w którą stronę? 😉

reklama
Cześć, jestem wlasnie po wizycie w Gamecie. Zapisałam się do procedury invitro i rozpoczne ją w przyszłym miesiącu. Niestety w tym miesiącu nie da rady, bo nie mogłabym skorzystać z dofinansowania 6k, zawsze to jakieś pieniedze :), więc zdecydowaliśmy z mężem, że jeden miesiąc możemy poczekać z rozpoczęciem. Będziemy tak czy inaczej próbować naturalnie, także nie wypisuje się z testowania :)

ja mam 100km do wrocka 😁 ja Karkonosze a Ty w którą stronę? 😉
W kierunku opola, mam okolo 10 km do opolskiego😄 często jezdzimy zimą do karpacza odpocząć:)
Cześć, jestem wlasnie po wizycie w Gamecie. Zapisałam się do procedury invitro i rozpoczne ją w przyszłym miesiącu. Niestety w tym miesiącu nie da rady, bo nie mogłabym skorzystać z dofinansowania 6k, zawsze to jakieś pieniedze :), więc zdecydowaliśmy z mężem, że jeden miesiąc możemy poczekać z rozpoczęciem. Będziemy tak czy inaczej próbować naturalnie, także nie wypisuje się z testowania :)
A moze lepiej, glowa sie troche przygotuje:)

Cześć dziewczyny, poproszę o wpisanie mnie na 12.07 w urodziny mojego Starego, wiec oby był piękny prezent 😃 krótko o mnie, staramy się od 3,5 roku bez rezultatu. Największy problem u nas to nasienie i moje niskie AMH. Trzymam kciuki za was i aby ten miesiąc był cały w buteleczkach 🥰
Cześć! Miło Cię poznać ☺️ i oczywiście powodzenia 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Heja w lipcu! U nas zachmurzone niebo od rana 😓 Mąż z teściem od rana pracują na dworze, a ja zamieniłam się w kurę domową- pranie, sprzątanie, ogarnianie 😅 składam zaległe pranie i oglądam szadź 😍
Co do obiadu to zrobię placki cukiniowe z sosem czosnkowo-koperkowym 🫠
Ja w tym miesiącu będę z wami do towarzystwa, bo wczoraj po badaniach męża wstąpiliśmy jeszcze do moich rodziców, przyjechaliśmy późno i oboje padliśmy jak muchy, wiec trzonowanka brak, a owulka raczej już minęła 🫣
Ale pokładam nadzieje w sierpniu- może w miesiącu, gdzie mam urodziny będą ⏸️💪🏻
Miłego dzionka!

Do góry