reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@AScarlett nie widzę Cię na pierwszej stronie? Kiedy masz pobyt diagnostyczny w szpitalu? I w ogóle czemu się nie odzywasz ? 😭😭😭
Jestem, czytam - jak pisalam ostatnio, straciłam serce trochę do forum ;)
Wlasnie leżę w szpitalu i czekam na wypis. Dostanę tez wyniki (przynajmniej część) mam nadzieję i zobaczymy co tam powychodziło.
A w przyszłym tygodniu mam moni i zobaczymy czy mnie dopuszczą do inseminacji. Jeśli tak - to będzie jakoś w przyszłym tygodniu właśnie.
już nas nie lubi 😢
Dementuje te pogłoski;)
@AScarlett widzisz, @Brownie1992 przez Ciebie płacze, wracaj natychmiast!
😞
Z tego stresu musze zjeść coś słodkiego
Moze byc moja wina jak trzeba 🤣🤣🤣 jakby trzeba było wymówki na słodycze 😜

Cześć dziewczyny, poproszę o wpisanie mnie na 12.07 w urodziny mojego Starego, wiec oby był piękny prezent 😃 krótko o mnie, staramy się od 3,5 roku bez rezultatu. Największy problem u nas to nasienie i moje niskie AMH. Trzymam kciuki za was i aby ten miesiąc był cały w buteleczkach 🥰

Wlasnie leżę w szpitalu i czekam na wypis. Dostanę tez wyniki (przynajmniej część) mam nadzieję i zobaczymy co tam powychodziło.
A w przyszłym tygodniu mam moni i zobaczymy czy mnie dopuszczą do inseminacji. Jeśli tak - to będzie jakoś w przyszłym tygodniu właśnie.

Dementuje te pogłoski;)

😞

Jak już nie chcesz z nami pisać to chociaż dawaj znać co u Ciebie 😊
Ale rozumiem, bo też miałam chwilę kiedy było mnie mniej na forum i po prostu tego potrzebowałam 😘

Ostatnia edycja:

Dementuje te pogłoski;)

😞

czekamy na Ciebie, aż Ci wróci serce do forum, ale wiedz, że tęsknimy 🙂

w południowej 😉 Dolny Śląsk
Ja też 😎😎😎 wrocław? Czy okolice? Ja mam 27 km do wrocka😎 dalej pochmurno…. Dawaj to słońce 😂😂
wiesz co, coraz bardziej się skłaniam ku 16dc i jednak nie wiem czy jest sens robić proga, we wtorek to może nawet bardziej betę i proga od razu :D
Tak myślisz,
Przez te nie wielkie skoki zaczelam sie zastanawiac czy po 4,5 rocznej antykoncepcji krążkami nie stało sie cos z owulkami🙈
co to za aplikacja? :)
Premom

reklama
Do góry