reklama
Wiola.G1234
Fanka BB :)
dzięki!premom
U mnie owulacja potwierdzona i testem i ginekologiem 28.06 czekam na miesiączkę ( bo nie mogę teraz) i po miesiączce będziemy działać testy owulacyjne dziś mają przyjść do paczkomatu
AScarlett
Moderator
Jestem, czytam - jak pisalam ostatnio, straciłam serce trochę do forum@AScarlett nie widzę Cię na pierwszej stronie? Kiedy masz pobyt diagnostyczny w szpitalu? I w ogóle czemu się nie odzywasz ?
Wlasnie leżę w szpitalu i czekam na wypis. Dostanę tez wyniki (przynajmniej część) mam nadzieję i zobaczymy co tam powychodziło.
A w przyszłym tygodniu mam moni i zobaczymy czy mnie dopuszczą do inseminacji. Jeśli tak - to będzie jakoś w przyszłym tygodniu właśnie.
Dementuje te pogłoskijuż nas nie lubi
@AScarlett widzisz, @Brownie1992 przez Ciebie płacze, wracaj natychmiast!
Moze byc moja wina jak trzeba jakby trzeba było wymówki na słodyczeZ tego stresu musze zjeść coś słodkiego
Karolina_123
Cześć dziewczyny, poproszę o wpisanie mnie na 12.07 w urodziny mojego Starego, wiec oby był piękny prezent krótko o mnie, staramy się od 3,5 roku bez rezultatu. Największy problem u nas to nasienie i moje niskie AMH. Trzymam kciuki za was i aby ten miesiąc był cały w buteleczkach
Brownie1992
Moderator
Jak już nie chcesz z nami pisać to chociaż dawaj znać co u CiebieJestem, czytam - jak pisalam ostatnio, straciłam serce trochę do forum
Wlasnie leżę w szpitalu i czekam na wypis. Dostanę tez wyniki (przynajmniej część) mam nadzieję i zobaczymy co tam powychodziło.
A w przyszłym tygodniu mam moni i zobaczymy czy mnie dopuszczą do inseminacji. Jeśli tak - to będzie jakoś w przyszłym tygodniu właśnie.
Dementuje te pogłoski
Moze byc moja wina jak trzeba jakby trzeba było wymówki na słodycze
Ale rozumiem, bo też miałam chwilę kiedy było mnie mniej na forum i po prostu tego potrzebowałam
Ostatnia edycja:
Bolilol
czekamy na Ciebie, aż Ci wróci serce do forum, ale wiedz, że tęsknimyJestem, czytam - jak pisalam ostatnio, straciłam serce trochę do forum
Dementuje te pogłoski
Moze byc moja wina jak trzeba jakby trzeba było wymówki na słodycze
Kasienkaol
Ja też wrocław? Czy okolice? Ja mam 27 km do wrocka dalej pochmurno…. Dawaj to słońcew południowej Dolny Śląsk
Tak myślisz,wiesz co, coraz bardziej się skłaniam ku 16dc i jednak nie wiem czy jest sens robić proga, we wtorek to może nawet bardziej betę i proga od razu
Przez te nie wielkie skoki zaczelam sie zastanawiac czy po 4,5 rocznej antykoncepcji krążkami nie stało sie cos z owulkami
Premomco to za aplikacja?
Brownie1992
Moderator
Dziewczęta co dziś robicie na obiad ?
LadyCaro
Ja mam dziś gości więc mam:Dziewczęta co dziś robicie na obiad ?
Zupę krem z białych warzyw z chrupiącym bekonem,
Pulpety w sosie pomidorowym
Łososia w sosie koperkowym
Ziemniaki
Mizerię, fasolkę szparagową z bułką tartą
reklama
krasulkaa
Leczo!Dziewczęta co dziś robicie na obiad ?