reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja też 😎😎😎 wrocław? Czy okolice? Ja mam 27 km do wrocka😎 dalej pochmurno…. Dawaj to słońce 😂😂

Tak myślisz,
Przez te nie wielkie skoki zaczelam sie zastanawiac czy po 4,5 rocznej antykoncepcji krążkami nie stało sie cos z owulkami🙈

Premom
ja mam 100km do wrocka 😁 ja Karkonosze a Ty w którą stronę? 😉

reklama
Cześć, jestem wlasnie po wizycie w Gamecie. Zapisałam się do procedury invitro i rozpoczne ją w przyszłym miesiącu. Niestety w tym miesiącu nie da rady, bo nie mogłabym skorzystać z dofinansowania 6k, zawsze to jakieś pieniedze :), więc zdecydowaliśmy z mężem, że jeden miesiąc możemy poczekać z rozpoczęciem. Będziemy tak czy inaczej próbować naturalnie, także nie wypisuje się z testowania :)

ja mam 100km do wrocka 😁 ja Karkonosze a Ty w którą stronę? 😉
W kierunku opola, mam okolo 10 km do opolskiego😄 często jezdzimy zimą do karpacza odpocząć:)
Cześć, jestem wlasnie po wizycie w Gamecie. Zapisałam się do procedury invitro i rozpoczne ją w przyszłym miesiącu. Niestety w tym miesiącu nie da rady, bo nie mogłabym skorzystać z dofinansowania 6k, zawsze to jakieś pieniedze :), więc zdecydowaliśmy z mężem, że jeden miesiąc możemy poczekać z rozpoczęciem. Będziemy tak czy inaczej próbować naturalnie, także nie wypisuje się z testowania :)
A moze lepiej, glowa sie troche przygotuje:)

Cześć dziewczyny, poproszę o wpisanie mnie na 12.07 w urodziny mojego Starego, wiec oby był piękny prezent 😃 krótko o mnie, staramy się od 3,5 roku bez rezultatu. Największy problem u nas to nasienie i moje niskie AMH. Trzymam kciuki za was i aby ten miesiąc był cały w buteleczkach 🥰
Cześć! Miło Cię poznać ☺️ i oczywiście powodzenia 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Heja w lipcu! U nas zachmurzone niebo od rana 😓 Mąż z teściem od rana pracują na dworze, a ja zamieniłam się w kurę domową- pranie, sprzątanie, ogarnianie 😅 składam zaległe pranie i oglądam szadź 😍
Co do obiadu to zrobię placki cukiniowe z sosem czosnkowo-koperkowym 🫠
Ja w tym miesiącu będę z wami do towarzystwa, bo wczoraj po badaniach męża wstąpiliśmy jeszcze do moich rodziców, przyjechaliśmy późno i oboje padliśmy jak muchy, wiec trzonowanka brak, a owulka raczej już minęła 🫣
Ale pokładam nadzieje w sierpniu- może w miesiącu, gdzie mam urodziny będą ⏸️💪🏻
Miłego dzionka!

Do góry