Avy
Fanka BB :)
Jasne, że odpoczywałJa jeszcze dopytam, a odpoczywał?
Zobacz załącznik 1552578
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, że odpoczywałJa jeszcze dopytam, a odpoczywał?
Zobacz załącznik 1552578
Bób sprzedają w woreczkach po pół kilograma, więc na dwa razy idealnieWieki nie jadłam ani kurczaka z rożna ani bobu!!! Ale to przez męża bo on ani tego ani tego nie je, a przecież sama całego kuraka albo kilo bobu nie zjem bo mnie rozsadzi prawda….?
6cm to gigantHej. Pytanko mam odnośnie endometrium. Byłam dzisiaj na monitoringu, pęcherzyk dominujący 2.14 cm, jutro max pojutrze powinien pęknąć. Ale endometrium 6 cm. Czy to nie za mało? Gdzieś czytałam , że endo musi mieć minimum 7 cm.
Milimetrów miało być no to mnie uspokoiłaś, bo już się bałam że nici z tego mojego endo i będę musiała dać sobie spokój z ciąża6cm to gigant
Przyjmuje się, że 6mm to takie minimum. Dupy nie urywa, ale dramatu nie ma. Poza tym do czas pęknięcia może Ci jeszcze trochę zgrubiec najważniejsze jakie będzie po owulacji
o kurde, 6cm endo to by pewnie całą macicę zajęło xD6cm to gigant
Przyjmuje się, że 6mm to takie minimum. Dupy nie urywa, ale dramatu nie ma. Poza tym do czas pęknięcia może Ci jeszcze trochę zgrubiec najważniejsze jakie będzie po owulacji
Uuuu dobrze wiedzieć! No właśnie nie bardzo, będzie wybrzydzać dopóki nie odkroje samej piersi bez żadnej kostki i ściągnę skórkę. Niestety chłop sie nie zna na tym co dobre.Bób sprzedają w woreczkach po pół kilograma, więc na dwa razy idealnie
A z kurczaka z rożna to on nawet fileta nie zje?
ja nie moge, skorka z kurczaka z rozna najlepsza, taka chrupiacaUuuu dobrze wiedzieć! No właśnie nie bardzo, będzie wybrzydzać dopóki nie odkroje samej piersi bez żadnej kostki i ściągnę skórkę. Niestety chłop sie nie zna na tym co dobre.
Kogo ty się pytasz?tego się dowiemy w środę na przyroście ale na pewno jutro rano coś zatestuję to mogę wrzucić zdjęcie jak chcecie