reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Wieki nie jadłam ani kurczaka z rożna ani bobu!!! Ale to przez męża bo on ani tego ani tego nie je, a przecież sama całego kuraka albo kilo bobu nie zjem bo mnie rozsadzi :D prawda….?

Wieki nie jadłam ani kurczaka z rożna ani bobu!!! Ale to przez męża bo on ani tego ani tego nie je, a przecież sama całego kuraka albo kilo bobu nie zjem bo mnie rozsadzi :D prawda….?
Bób sprzedają w woreczkach po pół kilograma, więc na dwa razy idealnie :D
A z kurczaka z rożna to on nawet fileta nie zje?

Hej. Pytanko mam odnośnie endometrium. Byłam dzisiaj na monitoringu, pęcherzyk dominujący 2.14 cm, jutro max pojutrze powinien pęknąć. Ale endometrium 6 cm. Czy to nie za mało? Gdzieś czytałam , że endo musi mieć minimum 7 cm.
6cm to gigant :D

Przyjmuje się, że 6mm to takie minimum. Dupy nie urywa, ale dramatu nie ma. Poza tym do czas pęknięcia może Ci jeszcze trochę zgrubiec :) najważniejsze jakie będzie po owulacji

6cm to gigant :D

Przyjmuje się, że 6mm to takie minimum. Dupy nie urywa, ale dramatu nie ma. Poza tym do czas pęknięcia może Ci jeszcze trochę zgrubiec :) najważniejsze jakie będzie po owulacji
Milimetrów miało być 😂 no to mnie uspokoiłaś, bo już się bałam że nici z tego mojego endo i będę musiała dać sobie spokój z ciąża

Bób sprzedają w woreczkach po pół kilograma, więc na dwa razy idealnie :D
A z kurczaka z rożna to on nawet fileta nie zje?
Uuuu dobrze wiedzieć! No właśnie nie bardzo, będzie wybrzydzać dopóki nie odkroje samej piersi bez żadnej kostki i ściągnę skórkę. Niestety chłop sie nie zna na tym co dobre.

reklama
Ja dzisiaj nie mogę się najeść... zjadłam kaszę gryczaną z pieczarkami z sałatką z pomidorów i cebulki i kawałek piersi z kurczaka, chwilę po objedzie 2 kolby gotowanej kukurydzy, później garść orzechów brazylijskich, teraz ciastko do kawy bo tak mnie naszło na cukier a teraz myśle, czy szparagówki jeszcze nie opracować z masłem- ale chyba się powstrzymam, ja nie wiem co mi się stało dzisiaj.
Cały dzień myślałam w pracy tylko o jedzeniu 😅😄
Mam nadzieje, że jutro już będe normalna xd

Do góry