reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Wbijaj! Jeszcze pół zostało :D I naturalny sosik i ziemniory (bye bye keto) i buraczki :D
O rety ale mnie wzięło, mogłaś nie mówić... 😅 idę pokicam jeszcze pozostałe 150 i napcham się po kurek żeby nie mieć miejsca na tego kurczaka i o nim nie myśleć 😄

Screenshot_20230731-191558.png

O! To u mnie dzisiaj kurczak z rożna produkcji własnej! :D Do tego kurczak ze znanego chowu ;)
Zrobiłaś smaka. Ja dziś filet w cieście naleśnikowym, młode ziemniaczki, fasolka szparagowa i własnej produkcji korniszonki. Niestety jeszcze jest okres i nie mogę się nasycić, w mojej głowie tylko jedzenie, odrywam się na chwilę od pracy po to tylko by mnie coś w buzi, a że nie ma czasu, to tu jakiś żelek, ciasteczko 🤷

Hej. Pytanko mam odnośnie endometrium. Byłam dzisiaj na monitoringu, pęcherzyk dominujący 2.14 cm, jutro max pojutrze powinien pęknąć. Ale endometrium 6 cm. Czy to nie za mało? Gdzieś czytałam , że endo musi mieć minimum 7 cm.

reklama
Do góry