reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja dziś mam jakiś pojebany nastrój. Włączony tv i leci sobie bajeczka o smokach, a mi się na płacz zbiera bo jeden smok chory.. weź wytłumacz chłopu czemu beczysz jak sama nie wiesz.

Screenshot_20230729-164742~2.png

Zobaczyłam taki obrazek i mi ślinka cieknie.

Ja poszłam się przejść poszukać motywacji do kucania, nie znalazłam, aleeee weszłam do jakiegoś gabinetu stomatologicznego i zapisałam się na higienizację 😅 ktoś tu ostatnio pytał ile hajsu i mi przypomniał, że czas najwyższy zrobić porządek 😁 było po drodze, ma kosztować 300 zł 😏

Ja poszłam się przejść poszukać motywacji do kucania, nie znalazłam, aleeee weszłam do jakiegoś gabinetu stomatologicznego i zapisałam się na higienizację 😅 ktoś tu ostatnio pytał ile hajsu i mi przypomniał, że czas najwyższy zrobić porządek 😁 było po drodze, ma kosztować 300 zł 😏
To ja i po zostawieniu 400zł zamierzam wybrać się na kolejny przegląd już na NFZ 😉

To ja i po zostawieniu 400zł zamierzam wybrać się na kolejny przegląd już na NFZ 😉
Ja byłam kiedyś na NFZ i źle trafiłam 🙈 usuwanie kamienia trwało jakieś 5 minut i wyszłam z zakrwawiona buzią, innym razem leczyli mi zęba a później go wywali, więcej mnie NFZ u dentysty nie widział, długo miałam uraz i nie chodziłam wcale 🥺

reklama
Ja byłam kiedyś na NFZ i źle trafiłam 🙈 usuwanie kamienia trwało jakieś 5 minut i wyszłam z zakrwawiona buzią, innym razem leczyli mi zęba a później go wywali, więcej mnie NFZ u dentysty nie widział, długo miałam uraz i nie chodziłam wcale 🥺
Jako nastolatka też nie za dobrze trafiłam. W 2019 trafiłam na super dentystę, wiadomo doplacałam żeby były lepsze plomby, ale nie mogę się przyczepić bo zrobił super robotę. Niestety przeniósł 20km dalej (w tamtej chwili miałam 30km), dodatkowo przyjmuje już tylko prywatnie i stwierdziłam że nie ma sensu. Znalazłam dentystkę prywatną oddaloną o 10km od mojego miejsca zamieszkania i ceny jeszcze pod koniec zeszłego roku były ok, ale ta higienizacja teraz trochę mnie przeraziła.

Do góry