reklama
nudella
Fanka BB :)
Ja poszłam się przejść poszukać motywacji do kucania, nie znalazłam, aleeee weszłam do jakiegoś gabinetu stomatologicznego i zapisałam się na higienizację ktoś tu ostatnio pytał ile hajsu i mi przypomniał, że czas najwyższy zrobić porządek było po drodze, ma kosztować 300 zł
Kosinka94
Moderator
To ja i po zostawieniu 400zł zamierzam wybrać się na kolejny przegląd już na NFZJa poszłam się przejść poszukać motywacji do kucania, nie znalazłam, aleeee weszłam do jakiegoś gabinetu stomatologicznego i zapisałam się na higienizację ktoś tu ostatnio pytał ile hajsu i mi przypomniał, że czas najwyższy zrobić porządek było po drodze, ma kosztować 300 zł
nudella
Fanka BB :)
Ja byłam kiedyś na NFZ i źle trafiłam usuwanie kamienia trwało jakieś 5 minut i wyszłam z zakrwawiona buzią, innym razem leczyli mi zęba a później go wywali, więcej mnie NFZ u dentysty nie widział, długo miałam uraz i nie chodziłam wcaleTo ja i po zostawieniu 400zł zamierzam wybrać się na kolejny przegląd już na NFZ
reklama
Kosinka94
Moderator
Jako nastolatka też nie za dobrze trafiłam. W 2019 trafiłam na super dentystę, wiadomo doplacałam żeby były lepsze plomby, ale nie mogę się przyczepić bo zrobił super robotę. Niestety przeniósł 20km dalej (w tamtej chwili miałam 30km), dodatkowo przyjmuje już tylko prywatnie i stwierdziłam że nie ma sensu. Znalazłam dentystkę prywatną oddaloną o 10km od mojego miejsca zamieszkania i ceny jeszcze pod koniec zeszłego roku były ok, ale ta higienizacja teraz trochę mnie przeraziła.Ja byłam kiedyś na NFZ i źle trafiłam usuwanie kamienia trwało jakieś 5 minut i wyszłam z zakrwawiona buzią, innym razem leczyli mi zęba a później go wywali, więcej mnie NFZ u dentysty nie widział, długo miałam uraz i nie chodziłam wcale