Kosinka94
Moderator
Coś się dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś się dzieje
tego się dowiemy w środę na przyroście ale na pewno jutro rano coś zatestuję to mogę wrzucić zdjęcie jak chcecieno kurde oby to był pierwszy sierpniowy ciąż jutro!!!
no wiadomo, że chcemy, w ogóle czuje się urażona, że mogłaś pomyśleć, że nietego się dowiemy w środę na przyroście ale na pewno jutro rano coś zatestuję to mogę wrzucić zdjęcie jak chcecie
Koniecznie dodajtego się dowiemy w środę na przyroście ale na pewno jutro rano coś zatestuję to mogę wrzucić zdjęcie jak chcecie
Nie zauważyłam różnicy chyba, że trzeba czekać na efekty kilka miesięcy to ja nie mam tyle cierpliwościKompletnie nic Ci nie dają?
pardonno wiadomo, że chcemy, w ogóle czuje się urażona, że mogłaś pomyśleć, że nie
tym razem wybaczam, ale nie rób tak więcej!pardon
Pięknie!! To był doz strumieniowy?Coś się dzieje
no a jak!@Tralalala25 przyznaj się, chcesz mieć potwierdzonego ciąża w sierpniu już, żeby nie musieć się z nami dzisiaj żegnać