Żołna
Fanka BB :)
Tak! Wrzuć koniecznietego się dowiemy w środę na przyroście ale na pewno jutro rano coś zatestuję to mogę wrzucić zdjęcie jak chcecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak! Wrzuć koniecznietego się dowiemy w środę na przyroście ale na pewno jutro rano coś zatestuję to mogę wrzucić zdjęcie jak chcecie
tak jest, zrobilam po kilku h jeszcze jeden i wyrazniejszy jest, nie trzeba obudowy zdejmowac xDPięknie!! To był doz strumieniowy?
one bardzo szybko wyłapują, ja miałam całkiem wyraźną kreskę pryz becie 8.tak jest, zrobilam po kilku h jeszcze jeden i wyrazniejszy jest, nie trzeba obudowy zdejmowac xD
noo dlatego je lubięone bardzo szybko wyłapują, ja miałam całkiem wyraźną kreskę pryz becie 8.
A stosujesz coś więcej? Retinol też dużo osobą pomaga, kwas azelainowy. NNie zauważyłam różnicy chyba, że trzeba czekać na efekty kilka miesięcy to ja nie mam tyle cierpliwości
z retinolem trzeba mocno uważać, zeby się nie poparzyć. Zaczynać od małych stężeń, bezwzględnie stosować ochronę przeciwsłoneczną etcA stosujesz coś więcej? Retinol też dużo osobą pomaga, kwas azelainowy. N
Pogrzeb w internecie bo sporo jest tego i może uda Ci się znaleźć coś dla siebie co przyniesie rezultaty
Ja jeszcze nie zaczęłam...Aaaa, zapomniałam zameldować, że przysiady zrobione!
Jeszcze tylko jutro!
Byłam w aptece i zakupiłam 2 sztone bardzo szybko wyłapują, ja miałam całkiem wyraźną kreskę pryz becie 8.