reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

ja ostatnio też mam gorszą cerę, jakieś takie podskórne syfy. Poza tym budziłam się z opuchniętymi oczami. Więc odstawiłam całą pielęgnację i zostawiłam tylko mycie i syfiasty krem, ale mi on bardzo służy.
No i ja mam jeszcze ten rumień, to podobno jakaś alergia, ale jakoś nie chce mi się dochodzić.
Jest lepiej jak ostawiłaś kosmetyki?

reklama
Jest lepiej jak ostawiłaś kosmetyki?
tak. Ostatnio włączyłam 2 sera olejowe (moja skóra bardzo sie lubi z olejami i tłustymi konsystencjami). Ale ewidentnie coś mnie uczuliło, bo właśnie budziłam się spuchnieta i szczypaly mnie oczy. Jak odstawiłam to już od razu kolejnego dnia jak ręką odjął.
Kiedyś mogłam za przeproszeniem 💩 na twarz położyć, a teraz wiele rzeczy mnie podrażnią i mi nie pausje. Poza tym mam przesuszenia szczególnie pod oczami, na brodzie.

tak. Ostatnio włączyłam 2 sera olejowe (moja skóra bardzo sie lubi z olejami i tłustymi konsystencjami). Ale ewidentnie coś mnie uczuliło, bo właśnie budziłam się spuchnieta i szczypaly mnie oczy. Jak odstawiłam to już od razu kolejnego dnia jak ręką odjął.
Kiedyś mogłam za przeproszeniem 💩 na twarz położyć, a teraz wiele rzeczy mnie podrażnią i mi nie pausje. Poza tym mam przesuszenia szczególnie pod oczami, na brodzie.
Dobrze, że przyczyna się znalazła 🙂 u mnie wraz z wiekiem więcej wyprysków i co lepsze głównie na owulację, wtedy kiedy powinnam być najpiękniejsza 😬 ale jeśli raz w tyg się złuszcze to nie ma ani jednego nieproszonego gościa 🙂 najlepsze jest to że na jesień będzie rok jak wprowadziłam pielęgnację bo wcześniej nie czułam takiej potrzeby, teraz chce zachować młodość na dłużej 😂

Coś się dzieje 😂😂

Załączniki

• IMG_5298.jpeg
    IMG_5298.jpeg
    157,7 KB · Wyświetleń: 126
Dobrze, że przyczyna się znalazła 🙂 u mnie wraz z wiekiem więcej wyprysków i co lepsze głównie na owulację, wtedy kiedy powinnam być najpiękniejsza 😬 ale jeśli raz w tyg się złuszcze to nie ma ani jednego nieproszonego gościa 🙂 najlepsze jest to że na jesień będzie rok jak wprowadziłam pielęgnację bo wcześniej nie czułam takiej potrzeby, teraz chce zachować młodość na dłużej 😂
Na mnie peelingi nie działają tak dobrze jak piszesz albo ja nie znalazłam jeszcze tego działającego na mnie 🤪

reklama
Do góry