reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

ja ostatnio też mam gorszą cerę, jakieś takie podskórne syfy. Poza tym budziłam się z opuchniętymi oczami. Więc odstawiłam całą pielęgnację i zostawiłam tylko mycie i syfiasty krem, ale mi on bardzo służy.
No i ja mam jeszcze ten rumień, to podobno jakaś alergia, ale jakoś nie chce mi się dochodzić.
Jest lepiej jak ostawiłaś kosmetyki?

reklama
Jest lepiej jak ostawiłaś kosmetyki?
tak. Ostatnio włączyłam 2 sera olejowe (moja skóra bardzo sie lubi z olejami i tłustymi konsystencjami). Ale ewidentnie coś mnie uczuliło, bo właśnie budziłam się spuchnieta i szczypaly mnie oczy. Jak odstawiłam to już od razu kolejnego dnia jak ręką odjął.
Kiedyś mogłam za przeproszeniem 💩 na twarz położyć, a teraz wiele rzeczy mnie podrażnią i mi nie pausje. Poza tym mam przesuszenia szczególnie pod oczami, na brodzie.

tak. Ostatnio włączyłam 2 sera olejowe (moja skóra bardzo sie lubi z olejami i tłustymi konsystencjami). Ale ewidentnie coś mnie uczuliło, bo właśnie budziłam się spuchnieta i szczypaly mnie oczy. Jak odstawiłam to już od razu kolejnego dnia jak ręką odjął.
Kiedyś mogłam za przeproszeniem 💩 na twarz położyć, a teraz wiele rzeczy mnie podrażnią i mi nie pausje. Poza tym mam przesuszenia szczególnie pod oczami, na brodzie.
Dobrze, że przyczyna się znalazła 🙂 u mnie wraz z wiekiem więcej wyprysków i co lepsze głównie na owulację, wtedy kiedy powinnam być najpiękniejsza 😬 ale jeśli raz w tyg się złuszcze to nie ma ani jednego nieproszonego gościa 🙂 najlepsze jest to że na jesień będzie rok jak wprowadziłam pielęgnację bo wcześniej nie czułam takiej potrzeby, teraz chce zachować młodość na dłużej 😂

Coś się dzieje 😂😂

Załączniki

• IMG_5298.jpeg
    IMG_5298.jpeg
    157,7 KB · Wyświetleń: 124
Dobrze, że przyczyna się znalazła 🙂 u mnie wraz z wiekiem więcej wyprysków i co lepsze głównie na owulację, wtedy kiedy powinnam być najpiękniejsza 😬 ale jeśli raz w tyg się złuszcze to nie ma ani jednego nieproszonego gościa 🙂 najlepsze jest to że na jesień będzie rok jak wprowadziłam pielęgnację bo wcześniej nie czułam takiej potrzeby, teraz chce zachować młodość na dłużej 😂
Na mnie peelingi nie działają tak dobrze jak piszesz albo ja nie znalazłam jeszcze tego działającego na mnie 🤪

reklama
Do góry