Bolilol
Fanka BB :)
łooooo, i to na keto te 12kg Ci poleciało? Pilnowałas deficytu czy "tak wyszło?U mnie waga całkiem spoko, bo 62kg. A rok temu miałam 74kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łooooo, i to na keto te 12kg Ci poleciało? Pilnowałas deficytu czy "tak wyszło?U mnie waga całkiem spoko, bo 62kg. A rok temu miałam 74kg.
Nie tak szybko , jakieś pół roku w sumie z kawałkiem, szyciej zanim zaczełam chodzić na siłownie, ćwiczyć , samą dietą osiągnęłam około 5 kgwow, 17kg! Ile Ci to zajęło?
Wyglądasz świetnie, uważam, że możesz sobie na to pozwolića ja ćwiczę i ani grama w dół, bo kocham wpierdalać
no ja generalnie podobam się sobie, uważam, że mam fajną sylwetkę, ale nieraz jak mnie weźmie głupota, to mam chciałabym schudnąć z 10kg. Patrze w lustro i widzę boki i brzuch. Ale to chyba moja głowa jakoś głupio mi podpowiada...Wyglądasz świetnie, uważam, że możesz sobie na to pozwolić
Tak, na keto, przez 4 miesiące bez pilnowania deficytu i bez ćwiczeń. Później tylko pilnowałam, żeby nie schudnąć bardziej, a i tak dodatkowy kilogram spadł.łooooo, i to na keto te 12kg Ci poleciało? Pilnowałas deficytu czy "tak wyszło?
W środę na 14. Czyli z doświadczenia po poprzedniej wizycie wejdę do gabinetu około 18dlatego czasem faktycznie warto zasięgnąć dodatkowej opinii czekam w takim razie na kolejną Twoja wizytę i mam nadzieję że dostaniesz receptę na metę a o której ta wizyta?
Serio, ja tam ani boków ani brzucha nie widziałam na zdjęciach, to chyba Twoja głowa błądzi myślami niewiadomo gdzieno ja generalnie podobam się sobie, uważam, że mam fajną sylwetkę, ale nieraz jak mnie weźmie głupota, to mam chciałabym schudnąć z 10kg. Patrze w lustro i widzę boki i brzuch. Ale to chyba moja głowa jakoś głupio mi podpowiada...
Kiedyś pisałaś ile ważysz, ale już nie pamiętam- myśle, że to nie ma znaczenia, bo zdjęcia nie kłamią lachon i tyleno i ja w ogóle dużo ważę, ciekawe czy byście zgadły po zdjęciu xD