reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

może to nieładnie ale tego Ci życzę 😉 nie możesz sobie płuc w brodę bo skąd miałaś wiedzieć. Ja dopiero po 2 latach, przy czwartym lekarzu się to okazało, nikt nie zlecił żeby w ogóle sprawdzić, dopiero ten ostatni i się okazało że miał rację.
Ja miałam metmorfine dużą dawkę i 2x dziennie piłam inofem. Teraz też wróciłam do inofemu i widzę różnicę (przez dwa cykle lykalam ovarin i trochę lipa była)
Najbardziej przeraża mnie to, że w invimedzie już dostaliśmy listę badań do in vitro. I gdyby nie chęć zasięgnięcia drugiej opinii to poszlibyśmy od razu w procedurę. A na liście nie było krzywych glukozowej i insulinowej. I co by było w konsekwencji? Sterta nerwów, oczekiwań i wywalone kilkanaście tysięcy.

reklama
W ogóle to słabo widzę jutrzejsze przysiady. Po wczorajszym dźwiganiu części szafy i jej składaniu trzasnęły mi plecy 😳 rano jeszcze tylko się dobilam, bo pomyślałam, że może trzeba rozciągnąć... Taaaa 😅 teraz to już nawet się nie schylę 😅
Na polu bitwy zostało 5 osób: Ty, @kicikocia , @sylwica1410 , @nudella i @wrobelmm :D
Dacie radę! Wierzę w Was mocno! :)

Czort wie. Glukoza i insulina na czczo wyszły gorzej niż przed dietą.
U mnie inaczej glukoza byla powyzej normy insulina niby w normie, ale homa powyzej 2 .
Każdy przypadek jest inny myślę. Teraz odświeże wyniki i zobacze co mi powie ponoć dobry specjalista, też po diecie i też po utracie kilogramów sporej.
U Ciebie waga jest prawidlowa? A mimo to insulina wielka?

U mnie inaczej glukoza byla powyzej normy insulina niby w normie, ale homa powyzej 2 .
Każdy przypadek jest inny myślę. Teraz odświeże wyniki i zobacze co mi powie ponoć dobry specjalista, też po diecie i też po utracie kilogramów sporej.
U Ciebie waga jest prawidlowa? A mimo to insulina wielka?
U mnie waga całkiem spoko, bo 62kg. A rok temu miałam 74kg.

reklama
Do góry