reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

może to nieładnie ale tego Ci życzę 😉 nie możesz sobie płuc w brodę bo skąd miałaś wiedzieć. Ja dopiero po 2 latach, przy czwartym lekarzu się to okazało, nikt nie zlecił żeby w ogóle sprawdzić, dopiero ten ostatni i się okazało że miał rację.
Ja miałam metmorfine dużą dawkę i 2x dziennie piłam inofem. Teraz też wróciłam do inofemu i widzę różnicę (przez dwa cykle lykalam ovarin i trochę lipa była)
Najbardziej przeraża mnie to, że w invimedzie już dostaliśmy listę badań do in vitro. I gdyby nie chęć zasięgnięcia drugiej opinii to poszlibyśmy od razu w procedurę. A na liście nie było krzywych glukozowej i insulinowej. I co by było w konsekwencji? Sterta nerwów, oczekiwań i wywalone kilkanaście tysięcy.

reklama
W ogóle to słabo widzę jutrzejsze przysiady. Po wczorajszym dźwiganiu części szafy i jej składaniu trzasnęły mi plecy 😳 rano jeszcze tylko się dobilam, bo pomyślałam, że może trzeba rozciągnąć... Taaaa 😅 teraz to już nawet się nie schylę 😅
Na polu bitwy zostało 5 osób: Ty, @kicikocia , @sylwica1410 , @nudella i @wrobelmm :D
Dacie radę! Wierzę w Was mocno! :)

Czort wie. Glukoza i insulina na czczo wyszły gorzej niż przed dietą.
U mnie inaczej glukoza byla powyzej normy insulina niby w normie, ale homa powyzej 2 .
Każdy przypadek jest inny myślę. Teraz odświeże wyniki i zobacze co mi powie ponoć dobry specjalista, też po diecie i też po utracie kilogramów sporej.
U Ciebie waga jest prawidlowa? A mimo to insulina wielka?

U mnie inaczej glukoza byla powyzej normy insulina niby w normie, ale homa powyzej 2 .
Każdy przypadek jest inny myślę. Teraz odświeże wyniki i zobacze co mi powie ponoć dobry specjalista, też po diecie i też po utracie kilogramów sporej.
U Ciebie waga jest prawidlowa? A mimo to insulina wielka?
U mnie waga całkiem spoko, bo 62kg. A rok temu miałam 74kg.

reklama
Do góry