Myszko
Fanka BB :)
Serduszko za tą spawarkęJa zwykle dostawałam piwko i chipsy. I też byłam zadowolona. On raz dostał spawarkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serduszko za tą spawarkęJa zwykle dostawałam piwko i chipsy. I też byłam zadowolona. On raz dostał spawarkę.
ręce do góry, nogi na boki ręce na dół, nogi złączoneNigdy nie wiem czy wtedy kiedy ręce do góry to nogi na boki czy razem.
Przecież możesz mnie nawet ślub kościelny z osobą nie wierząca. Znam nawet taki przypadek, gościa na ślubie interesowała tylko przysięga, reszta dla niego nie istniała, a kobieta uczestniczyła na całego. Dzieci mają i chrzczą bo ona chce i jest ok.u nas była taka sytuacja, że moja siostra ma najstarszego syna z „innowiercą” i to gruby rozjazd bo mimo, iż w Tajlandii 95% populacji to buddyści, to jej się trafił muzułmanin także grubo, przy czym z niego taki muzułmanin jak u nas większość „katolików” tj. do wiary się przyznaje i w duże święta uczestniczy ale ogólnie to wyjebane na te wszystkie przykazania w każdym razie - chcieliśmy dziecko ochrzcić. To wyobraźcie sobie, ze ówczesny proboszcz zasraniec, zamiast ucieszyć się, że nowa duszyczka do wspólnoty i zaklepać dziecko czym prędzej, to powiedział, ze on chyba nie może ochrzcić dziecka z ojca innej wiary i gdzieś do biskupa dzwonił pytać…
Jakby tyle ważyła to by wyglądał jak suchar, ona jest wysoka ja bym dla taki przedział 62-65kgstrzelam że 55kg
ja niestety nic nie widzę, ale ja ślepa jestem. Trzymam mocno kciuki żeby to było to idziesz na bete?Dziewczyny!! Chyba się udało nawet mąż coś widzi
Widzę! Leć na betę!Dziewczyny!! Chyba się udało nawet mąż coś widzi
ja obstawiam 64kg @LadyCaro może zdradzisz swoją wagę? Jaka by nie była, to i tak każda Ci zazdrości figuryPrzecież możesz mnie nawet ślub kościelny z osobą nie wierząca. Znam nawet taki przypadek, gościa na ślubie interesowała tylko przysięga, resztą dla niego nie istniała, a kobieta uczestniczyła na całego. Dzieci mają i chrzczą bo ona chce i jest ok.
Jakby tyle ważyła to by wyglądał jak suchar, ona jest wysoka ja bym dla taki przedział 62-65kg
Bo przy in vitro niestety żaden lekarz Ci nie zleci dodatkowych badań, chyba że z wywiadu ewidentnie coś widać. Dalsza diagnostyka, ale to i tak moim zdaniem zbyt małymi krokami, jest po niepowodzeniach procedury. Ja dużo rzeczy zrobiłam sama.Najbardziej przeraża mnie to, że w invimedzie już dostaliśmy listę badań do in vitro. I gdyby nie chęć zasięgnięcia drugiej opinii to poszlibyśmy od razu w procedurę. A na liście nie było krzywych glukozowej i insulinowej. I co by było w konsekwencji? Sterta nerwów, oczekiwań i wywalone kilkanaście tysięcy.