reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja mam BMI 28. Jak komuś mówię ile waże, to się łapią za głowę. Ich zdaniem powinnam przy tej wadze wyglądać jak hipopotam, a nie wyglądam. Chciała bym jeszcze 5kg się pozbyć.a teraz już 6, 10 dni u mamy i szybko przyszedł dodatkowy kilogram.

Ja mam BMI 28. Jak komuś mówię ile waże, to się łapią za głowę. Ich zdaniem powinnam przy tej wadze wyglądać jak hipopotam, a nie wyglądam. Chciała bym jeszcze 5kg się pozbyć.a teraz już 6, 10 dni u mamy i szybko przyszedł dodatkowy kilogram.
Ja też mam sporą nadwagę, mimo wszystko uważam, że nie wyglądam na tyle bmi 29 czyli zbliżone do Twojego , i nikt by mi tyle nie dawał kg co mam, więc wiem o czym mówisz.
Nie mniej jednak staram się dążyć do prawidłowego bmi w nadzei , że ciąża się pojawi.

Ja też mam sporą nadwagę, mimo wszystko uważam, że nie wyglądam na tyle bmi 29 czyli zbliżone do Twojego , i nikt by mi tyle nie dawał kg co mam, więc wiem o czym mówisz.
Nie mniej jednak staram się dążyć do prawidłowego bmi w nadzei , że ciąża się pojawi.
Pamiętam jak będąc w ciąży, lekarz zbiera wywiad, mówię że biorę heparynę, zdziwiony pyta po co? Bo mam otyłość i taka profilaktyka.

Kurczę mój chłop jest totalnie anty-kwiatkowy. W naszym prawie 10 letnim związku dostałam od niego może 3 razy kwiaty. Co najśmieszniejsze, teść kupuje teściowej kwiaty na każda okazje, ale i bez okazji i to bardzo często. Coś ten mój chłop się niestety nie wdał w tatusia pod tym względem. Ostatnio myślałam ze padnę, bo dostaliśmy nowy flakon i tak stał na wyspie pusty i wracam z zakupów i stary się pyta czemu kwiatów nie kupiłam bo tak fajnie by wyglądały xD nosz kurna, czyli jednak zauważył i docenia obecność kwiatów, ale totalnie nie jako romantyczny gest :D

A ja nie lubię dostawać kwiatów

reklama
Do góry