Avy
Fanka BB :)
Tak, 21,7Bmi prawidlowe zapewne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, 21,7Bmi prawidlowe zapewne.
Mea culpa. Mogłam Wam codziennie pisać, ale nie dałam rady.Będę czekać aż któraś napisze co zrobiła i ile albo sobie zapisze w kalendarzu na lodówce chociaż w dzień kiedy sobie zapisałam zgodnie z tą rozpiską kucania to zaliczyłam wtopę i musiałam korektorować
Spokojnie, na następny challenge sie przygotuje i zrobię rozpiskę pierwszego dnia a nie w połowie miesiacaMea culpa. Mogłam Wam codziennie pisać, ale nie dałam rady.
Bolilol to solidna firma, więc pewnie lepiej to ogarnieSpokojnie, na następny challenge sie przygotuje i zrobię rozpiskę pierwszego dnia a nie w połowie miesiaca
Ja 29 oj ciężko z tymi kilogramami- podziwiam.Tak, 21,7
Szacun wielki za te 17kg. Po takim spadku warto na nowo przeliczyć bilans kaloryczny, bo jednak mniejsze masz teraz zapotrzebowanie. Gratuluję dotychczasowego osiągnięciaJa 29 oj ciężko z tymi kilogramami- podziwiam.
Ja zrzuciłam 17 i teraz ciężko coraz bardziej, aktywnosc fizyczna jest chyba musze bardziej uciąć jeszcze żarcie
Ja nie umiem w tabelki, mogę co najwyżej przypominac który dziś dzieńBolilol to solidna firma, więc pewnie lepiej to ogarnie
wow, 17kg! Ile Ci to zajęło?Ja 29 oj ciężko z tymi kilogramami- podziwiam.
Ja zrzuciłam 17 i teraz ciężko coraz bardziej, aktywnosc fizyczna jest chyba musze bardziej uciąć jeszcze żarcie
dlatego czasem faktycznie warto zasięgnąć dodatkowej opinii czekam w takim razie na kolejną Twoja wizytę i mam nadzieję że dostaniesz receptę na metę a o której ta wizyta?Najbardziej przeraża mnie to, że w invimedzie już dostaliśmy listę badań do in vitro. I gdyby nie chęć zasięgnięcia drugiej opinii to poszlibyśmy od razu w procedurę. A na liście nie było krzywych glukozowej i insulinowej. I co by było w konsekwencji? Sterta nerwów, oczekiwań i wywalone kilkanaście tysięcy.