reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
No witamy z powrotem, ile można się urlopować? 😄Jak było? Opowiadaj!
Wróciliśmy wczoraj w nocy, w sumie to nad ranem 😚 Odespaliśmy, a potem prałam cały dzień XD
Było super, pogoda nam dopisała 🩷 tylko w przeddzień wyjazdu były wiatry, burze i deszcz 🫣 jak na mnie to jestem opalona, bo u mnie w rodzinie same bladziochy XD

Wróciliśmy wczoraj w nocy, w sumie to nad ranem 😚 Odespaliśmy, a potem prałam cały dzień XD
Było super, pogoda nam dopisała 🩷 tylko w przeddzień wyjazdu były wiatry, burze i deszcz 🫣 jak na mnie to jestem opalona, bo u mnie w rodzinie same bladziochy XD
No i super😍jutro już koniec laby? Ja w tym roku jestem wyjątkowo blada jak na mnie 🥲

Ja zaliczę na obiadek zaraz flaczki😋 potem przejdę się zapalić znicz u taty, podkradnę jakieś ogórki z piwnicy🤣 i mogę wracać do siebie😅

Też miałam opory, kocham swoje ubrania, nawet te za małe, co kilka dni wrzucałam po jedynym ciuszku na vinted lub olx, jak zaczęły się sprzedawać moje podejście się zmieniło i łatwiej było mi się z nimi rozstawać za te parę zł :)
Mi szkoda bo są dobre, a zakupów ubraniowych nie lubię. Rozmiary mam różne, bo o dziwo weszłam w takie, które kiedyś były za małe.

Dziś była msza zamówiona przez moją mamę, nie wiem czy Wasze tez lubią zamawiać msze „o zdrowie i błogosławieństwo” oraz z każdej możliwej okazji?😬 może i niefortunnie dobrałam garderobę, taką luźną kieckę mam do kolan, dobrą do leżenia na kanapie i objadania się 😉 natomiast zarówno proboszcz pytał czy już jestem w ciazy jak i odwiedzona później ciocia… ale wybaczam im😌😌😌

reklama
Do góry