nudella
Fanka BB :)
No witamy z powrotem, ile można się urlopować? Jak było? Opowiadaj!Dzień dobry, witam po wakacjach chciałam oczyścić głowę i w trakcie wyjazdu nie zaglądałam na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No witamy z powrotem, ile można się urlopować? Jak było? Opowiadaj!Dzień dobry, witam po wakacjach chciałam oczyścić głowę i w trakcie wyjazdu nie zaglądałam na forum
Wróciliśmy wczoraj w nocy, w sumie to nad ranem Odespaliśmy, a potem prałam cały dzień XDNo witamy z powrotem, ile można się urlopować? Jak było? Opowiadaj!
No i superjutro już koniec laby? Ja w tym roku jestem wyjątkowo blada jak na mnieWróciliśmy wczoraj w nocy, w sumie to nad ranem Odespaliśmy, a potem prałam cały dzień XD
Było super, pogoda nam dopisała tylko w przeddzień wyjazdu były wiatry, burze i deszcz jak na mnie to jestem opalona, bo u mnie w rodzinie same bladziochy XD
Mi szkoda bo są dobre, a zakupów ubraniowych nie lubię. Rozmiary mam różne, bo o dziwo weszłam w takie, które kiedyś były za małe.Też miałam opory, kocham swoje ubrania, nawet te za małe, co kilka dni wrzucałam po jedynym ciuszku na vinted lub olx, jak zaczęły się sprzedawać moje podejście się zmieniło i łatwiej było mi się z nimi rozstawać za te parę zł
Jutro jeszcze urlopik, od wtorku wracam podejrzewam, że będę stresowała się powrotem i nie będę spała, tylko w nocy będzie tryb czuwania XD Zawsze tak mam po długim urlopieNo i superjutro już koniec laby? Ja w tym roku jestem wyjątkowo blada jak na mnie
Nie jadłam nigdy flaków smacznego my dzisiaj zaliczyliśmy obiadek u teściówJa zaliczę na obiadek zaraz flaczki potem przejdę się zapalić znicz u taty, podkradnę jakieś ogórki z piwnicy i mogę wracać do siebie