reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Niedziela, niektórzy odpoczywają.Co tu taka cisza dzisiaj?
Do północy musi tutaj pyknąć 967 stron!
Avy
Opowiadaj Ze szczegółamiJa jestem w podróży. Wczoraj się upodlilam i próbuje zebrać swoją godność do kupy
Mój mąż powiedział, że nigdy mnie w takim stanie nie widział
Avy
No właśnie! Zawsze można się podzielić tym co było na śniadanie, na obiad, czy pieczecie ciasta na weekend itp. itp.Niedziela, niektórzy odpoczywają.
Czy Wasi faceci też wybywają za chwilę z domu na mecz?
LadyCaro
Nie no, poza tym, że zrobiłam to na imprezie urodzinowej 2 latki (na szczęście już spala), mój mąż mnie szukał przy samochodzie a ja w tym czasie polewalam sobie sama rozchodniaka w postaci pół szklanki whisky i wypiłam to na hejnał, po czym mój mąż wlókł mnie do mieszkania to nic, normalna impreza. Nie wiem co we mnie wstapiloOpowiadaj Ze szczegółami
Avy
Może sam charakter imprezy źle na Ciebie wpłynął?Nie no, poza tym, że zrobiłam to na imprezie urodzinowej 2 latki (na szczęście już spala), mój mąż mnie szukał przy samochodzie a ja w tym czasie polewalam sobie sama rozchodniaka w postaci pół szklanki whisky i wypiłam to na hejnał, po czym mój mąż wlókł mnie do mieszkania to nic, normalna impreza. Nie wiem co we mnie wstapilo
Rosołek na kaca masz?
LadyCaro
Nieee, zjadłam maczka. Nie wiem, coś chyba musiałam rozładować tym najebaniem, bo nie mogę tego inaczej wyjaśnić. A dziś 9 dpo, ladnie, ładnieMoże sam charakter imprezy źle na Ciebie wpłynął?
Rosołek na kaca masz?
Lwica1410
Z dzieckiem oglądam jeźdźców smoków. Znaczy bardziej ja oglądam. Chłop akryl kładzie? Co się robi z akrylem?No właśnie! Zawsze można się podzielić tym co było na śniadanie, na obiad, czy pieczecie ciasta na weekend itp. itp.
Czy Wasi faceci też wybywają za chwilę z domu na mecz?
reklama