reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Chciałam dziś zrobić porządek w ubraniach. Coś odłożyć do wywalania. Nie idzie mi. Od dłuższego już czasu zakładam bluzki z których łatwo wyjąć cyca. A tak nie będzie zawsze.

Nie chciało mi się dzisiaj robić obiadu, więc wjechał cycek, kartofel i mizeria 😄 Chciałam starego wyciągnąć na jakiś spacer po mieście ale padł po robocie 🙈 dam mu pół godzinki dla słoninki i będę negocjować dalej 😅

Chyba tak... No ale muszę narazie przeżyć tego moralniala którego mam :p
Jutro będzie lepiej :) Jak mi kiedyś stary powiedział po takim grubym resecie że mnie tak nigdy nie widział, to od tamtego czasu znam umiar i nie doprowadzam się do takiego stanu, mam jakąś blokadę 🤷‍♀️ ostatnio w pubie byłam ze znajomymi i oni czemu nie pije, że mam iść natychmiast po browara wzięłam 0 i kazałam przelać do szklanki żeby się odczepili 😅

Jutro będzie lepiej :) Jak mi kiedyś stary powiedział po takim grubym resecie że mnie tak nigdy nie widział, to od tamtego czasu znam umiar i nie doprowadzam się do takiego stanu, mam jakąś blokadę 🤷‍♀️ ostatnio w pubie byłam ze znajomymi i oni czemu nie pije, że mam iść natychmiast po browara wzięłam 0 i kazałam przelać do szklanki żeby się odczepili 😅
Ja mam trochę alergię na namawianie do picia :p albo na pytania "dlaczego nie pijesz?". Co to jest, żeby z takich rzeczy trzeba było się tłumaczyć? Na szczęście w moim otoczeniu nikt nie namawia i nie jest wielkie zdziwiło jak ktoś nie pije.
Chociaz był czas, że nie piłam to od razu pytania czy jestem w ciąży :/

Chciałam dziś zrobić porządek w ubraniach. Coś odłożyć do wywalania. Nie idzie mi. Od dłuższego już czasu zakładam bluzki z których łatwo wyjąć cyca. A tak nie będzie zawsze.
Też miałam opory, kocham swoje ubrania, nawet te za małe, co kilka dni wrzucałam po jedynym ciuszku na vinted lub olx, jak zaczęły się sprzedawać moje podejście się zmieniło i łatwiej było mi się z nimi rozstawać za te parę zł :)

Ja mam trochę alergię na namawianie do picia :p albo na pytania "dlaczego nie pijesz?". Co to jest, żeby z takich rzeczy trzeba było się tłumaczyć? Na szczęście w moim otoczeniu nikt nie namawia i nie jest wielkie zdziwiło jak ktoś nie pije.
Chociaz był czas, że nie piłam to od razu pytania czy jestem w ciąży :/
Jak towarzystwo popije to nie da się czasem przegadać niestety a żeby uniknąć włansie takich pytań to wolałam sięgnąć po to 0% cichaczem niż miałabym wzbudzać jakieś podejrzenia bo to integracja z pracy była :p

reklama
Do góry