reklama
nudella
Fanka BB :)
Może potrzebowałaś takiego konkretnego resetu?Nieee, zjadłam maczka. Nie wiem, coś chyba musiałam rozładować tym najebaniem, bo nie mogę tego inaczej wyjaśnić. A dziś 9 dpo, ladnie, ładnie
LadyCaro
Chyba tak... No ale muszę narazie przeżyć tego moralniala którego mamMoże potrzebowałaś takiego konkretnego resetu?
nudella
Jutro będzie lepiej Jak mi kiedyś stary powiedział po takim grubym resecie że mnie tak nigdy nie widział, to od tamtego czasu znam umiar i nie doprowadzam się do takiego stanu, mam jakąś blokadę ostatnio w pubie byłam ze znajomymi i oni czemu nie pije, że mam iść natychmiast po browara wzięłam 0 i kazałam przelać do szklanki żeby się odczepiliChyba tak... No ale muszę narazie przeżyć tego moralniala którego mam
LadyCaro
Ja mam trochę alergię na namawianie do picia albo na pytania "dlaczego nie pijesz?". Co to jest, żeby z takich rzeczy trzeba było się tłumaczyć? Na szczęście w moim otoczeniu nikt nie namawia i nie jest wielkie zdziwiło jak ktoś nie pije.Jutro będzie lepiej Jak mi kiedyś stary powiedział po takim grubym resecie że mnie tak nigdy nie widział, to od tamtego czasu znam umiar i nie doprowadzam się do takiego stanu, mam jakąś blokadę ostatnio w pubie byłam ze znajomymi i oni czemu nie pije, że mam iść natychmiast po browara wzięłam 0 i kazałam przelać do szklanki żeby się odczepili
Chociaz był czas, że nie piłam to od razu pytania czy jestem w ciąży :/
nudella
Też miałam opory, kocham swoje ubrania, nawet te za małe, co kilka dni wrzucałam po jedynym ciuszku na vinted lub olx, jak zaczęły się sprzedawać moje podejście się zmieniło i łatwiej było mi się z nimi rozstawać za te parę złChciałam dziś zrobić porządek w ubraniach. Coś odłożyć do wywalania. Nie idzie mi. Od dłuższego już czasu zakładam bluzki z których łatwo wyjąć cyca. A tak nie będzie zawsze.
nudella
Jak towarzystwo popije to nie da się czasem przegadać niestety a żeby uniknąć włansie takich pytań to wolałam sięgnąć po to 0% cichaczem niż miałabym wzbudzać jakieś podejrzenia bo to integracja z pracy byłaJa mam trochę alergię na namawianie do picia albo na pytania "dlaczego nie pijesz?". Co to jest, żeby z takich rzeczy trzeba było się tłumaczyć? Na szczęście w moim otoczeniu nikt nie namawia i nie jest wielkie zdziwiło jak ktoś nie pije.
Chociaz był czas, że nie piłam to od razu pytania czy jestem w ciąży :/
reklama
koko.sanka
Dzień dobry, witam po wakacjach chciałam oczyścić głowę i w trakcie wyjazdu nie zaglądałam na forumPrzepraszam, gdzie jest @agaj1508 ?