reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Moja teściowa zdawała.chyba z 15 razy i nie zdała nadal. Juz nawet zrezygnowała. Ale w pewnym momencie kupiła sobie te małe autko co nie trzeba mieć na nie prawa jazdy. Była postrachem w mieście.
Ooo kurde, tak wiem , że są takie małe autka z silnikami malutkimi , współczuję wszystkim w okolicy 😄

Wedlug nas nie ale ona twierdziła że.pytala gdzie trzeba. Było.to z 10 lat temu i na szczęście się go pozbyla. Teraz jeździ tylko rowerem ale też podobno jest na nim postrachem w mieście 🤣
No tak chyba sobie tak dopowiedziała, bo są takie małe 2osobowe samochody Smart czy jakoś tak - nie pamiętam. Na nie można było zrobić prawko jak się miało 16 lat.

Moja teściowa to jest temat rzeka. Cały czas powtarzam że ja nie wierzę w.to że tacy ludzie wychowali tak fajnego faceta 🙈😜
Wiesz, to my decydujemy jacy być chcemy. Wiadomo że środowisko w którym się wychowujemy ma na nas jakiś wpływ, ale zawsze możemy kroczyć swoją ścieżką - na szczęście 🙂 sama wywodzę się z domu z którego wcale nie jestem dumna i choć jestem wdzięczna moim rodzica za dar życia, to nie chciałabym być jak oni.

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Mąż dzisiaj zrobił badanie nasienia (poprzednie robione było przed chemią do in vitro i tam nie było morfologii w ogóle !!!), a teraz plemników o prawidłowej budowie jest 0%. Czy to oznacza, że nie mamy już szans naturalnie?

Do góry