reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja to się zastanawiam, jak widzę takie chujowo zaparkowane auta, że co, człowiek wychodzi, patrzy, że zaparkował jak cymbał i se myśli "w sumie zajebiście" i se idzie. Nie rozumiem. Ja nawet na pustym parkingu staram się stawać na jednym miejscu
To ja tak samo! A jak przypadkiem stanę na linii, to czyje wewnętrzny dyskomfort 🤦‍♀️

Co do parkowania to że mnie ostatnia noga jest. Ale... Jakieś pół roku temu wreszcie nauczyłam się parkować tyłem i jak mój zamiast tyłem, zaparkuje przodem to Awanti ma 🤣
Równolegle to może ze dwa razy w życiu mi się ładnie udało 🙈

Wedlug nas nie ale ona twierdziła że.pytala gdzie trzeba. Było.to z 10 lat temu i na szczęście się go pozbyla. Teraz jeździ tylko rowerem ale też podobno jest na nim postrachem w mieście 🤣
To taka była moja babcia. I co gorsze - zawsze mówiła, że ona może jeździć jak chce, a to kierowcy samochodów mają na nią uważać, bo przecież z jakiegoś powodu dostali prawo jazdy 😂

No i oczywiście pilnuje by tylko na 1 miejscu stać. Ale... Mój jak mu pokazuje jakiś krzywo zaparkowany samochód to zawsze mnie opieprza, że przecież nie wiem jak stały wcześniej, że może stały tak by się jeszcze jeden zmieścił, ale już się samochodu obok wymieniły i teraz tak kiepsko to wygląda.

reklama
I jak Ci z tym hydrożelem? Lepiej?
Środek na blizny to później jak już będzie rana wygojona.
wiesz co, ja się zastanawiam czy ona mi napewno dała hydrożel. Bo to sucha taka włóknina jest ale to dopiero po otwarciu zobaczyłam. Wg mnie to dobre jak te bąble już pękną. A tak się dzisiaj spieszyłam że jeden mi pękł 😕 zawinelam zobaczymy czy to coś da

Do góry