Lwica1410
Fanka BB :)
Kiedyś raz był jeszcze wykres liniowy....Specjalnie dla Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś raz był jeszcze wykres liniowy....Specjalnie dla Ciebie
Niezłe różniceJa nie wiem czy wy lubicie te moje excele czy jaja sobie ze mnie robicie, ale u mnie to już zboczenie:
Zobacz załącznik 1551740
Weź już się nie czepiajKiedyś raz był jeszcze wykres liniowy....
Siedzę właśnie w szpitalnym labie. Krew pobrana, czekam teraz godzinę, a później kolejną godzinęNiezłe różnice
Tylko glukoza droższa w szpitalu.
Apropo pytania wczorajszego, ja też bym olała alab i zrobiła taniej jak jest możliwość i można na weekend.
Zadzwoń do innych i zapytaj o czas rzeczywisty oczekiwania na wyniki tego badania.Siedzę właśnie w szpitalnym labie. Krew pobrana, czekam teraz godzinę, a później kolejną godzinę
Wyszło jeszcze mniej, bo na trzy insuliny był jakiś pakiet i wyszło łącznie za wszystko 345zl.
Tylko babka mówi, że na wynik androstendionu będę czekać około tygodnia. Ale w cenniku mają 1 dzień roboczy. I teraz się zastanawiam czy dorobić w poniedziałek ten jeden wynik w innym labie, żeby był na środę na wizytę?
Skoczę w poniedziałek przed pracą do diagnostyki (bo mam po drodze), zapytam i najwyżej od razu zrobię Chcę na tą środę mieć komplet wyników.Zadzwoń do innych i zapytaj o czas rzeczywisty oczekiwania na wyniki tego badania.
Ja dotychczas tylko u nich robiłam badania i jak na stronie mają wypisane, tak były wynikiSkoczę w poniedziałek przed pracą do diagnostyki (bo mam po drodze), zapytam i najwyżej od razu zrobię Chcę na tą środę mieć komplet wyników.
u mnie zezarly całą rzodkiewkę zjedliśmy może z 5szt ale za to do buraków mi nie podchodzą i oby tak zostałotych ślimaków w tym roku od groma 2 razy sadziłam kwiaty na rabatce i zjadły wszystko
kurde, zazdro figurya różnie. Deski, wznosy nóg, zwykłe spięcia, martwego robaka. Ja nie chodzę na siłkę więc allahy odpadają
Oto mój brzuch
Zobacz załącznik 1551638
ja oglądałam pierwsza część i też jakoś ciężko mi było ogarnąć ten film... Nie dociagnekam do końcaa teraz od wczoraj oglądam Grand Budapest Hotel i za nic nie mogę się wkręcić w tą historię. No ale już zaczęłam to męczę...