reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

tak, ale ja uważam, ze lepiej robić bez obciążenia niż wcale. Jak komuś zależy na wysmukleniu, ujędrnieniu np tylko. Bo ogólnie np w mediach społecznościowych widzę hejt na zwykłe ćiwczenia bo "od tgo pośladki nie urosną". Serio, nie każdy chce, zeby jego dupa rosła... w sensie nie każdy chce rozbudowywać mięsnie
Tak to prawda, lepiej bez obciążenia niz
Wcale, nawet gumy są fajne i zbuduje sie troche miesnia. Jednak jak wysmuklić to obciazenie nie jest potrzebne, ale do budowy wlasnie tych pośladów to juz musi wjechać grube obciazenie i dieta na budowę, poslady są trudne do zbudowania. Łatwiej zrobic plecy czy nogi, ale poslad….

reklama
Tak to prawda, lepiej bez obciążenia niz
Wcale, nawet gumy są fajne i zbuduje sie troche miesnia. Jednak jak wysmuklić to obciazenie nie jest potrzebne, ale do budowy wlasnie tych pośladów to juz musi wjechać grube obciazenie i dieta na budowę, poslady są trudne do zbudowania. Łatwiej zrobic plecy czy nogi, ale poslad….
no tak :) ja w sumie nigdy nie próbowałam nic budować i nie mam takich ambicji. Ćwiczę w sumie dla zdrowią, żeby ciało ładnie wyglądało i muszę gdzieś tą energię, którą ładowałam w starania ulokować, bo już nie chcę jej tyle poświęcać temu tematowi.

Jestem jestem. Jak mi miło, że o mnie pamiętacie 😘
Korzystam z urlopu jak mogę, sex z mężem nawet 3 razy dziennie był, a telefon w ręce tylko jak ktoś dzwoni. Właśnie siedzę na rybach i chciałam sprawdzić pierwszą stronę. Od poniedziałku wracam do pracy więc będę na bieżąco 😘

Zastanawiam się właśnie czy zrobić jakieś ciacho… ale trochę mi się nie chce 😅 bazując jednak na tym co mam w domu mogę zrobić:
1. Tartę na kruchym spodzie
2. Bezę

Do tego standardowo śmietana, mascarpone i owoce: borówki, wiśnie i porzeczki

Nie kupowałam już malin bo muszę się tamtego pozbyć 😅

Co będzie lepszym wyborem?

reklama
Zastanawiam się właśnie czy zrobić jakieś ciacho… ale trochę mi się nie chce 😅 bazując jednak na tym co mam w domu mogę zrobić:
1. Tartę na kruchym spodzie
2. Bezę

Do tego standardowo śmietana, mascarpone i owoce: borówki, wiśnie i porzeczki

Nie kupowałam już malin bo muszę się tamtego pozbyć 😅

Co będzie lepszym wyborem?
Ja nie lubię bezy więc wybieram tartę 😁🤤🤤

Do góry