reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Zastanawiam się właśnie czy zrobić jakieś ciacho… ale trochę mi się nie chce 😅 bazując jednak na tym co mam w domu mogę zrobić:
1. Tartę na kruchym spodzie
2. Bezę

Do tego standardowo śmietana, mascarpone i owoce: borówki, wiśnie i porzeczki

Nie kupowałam już malin bo muszę się tamtego pozbyć 😅

Co będzie lepszym wyborem?
Tarta! Beze kocham ale ciężko skończyć na jednym kawałku :) i ciężko się kroi

reklama
W ogóle powinnam jutro ponownie się zjawić na tej cytologii ale nie ma terminów wiec będę przyjęta między pacjentkami… tylko się boję, że to oznacza długie oczekiwanie pod drzwiami🙄 tam impreza się zaczyna już o 12, będę 2 godziny jechać i jeszcze mam auto w środku upierzone dramatycznie😬 a jest ryzyko, ze ktoś będzie chciał sie przewieźć ze mną 😶

W ogóle powinnam jutro ponownie się zjawić na tej cytologii ale nie ma terminów wiec będę przyjęta między pacjentkami… tylko się boję, że to oznacza długie oczekiwanie pod drzwiami🙄 tam impreza się zaczyna już o 12, będę 2 godziny jechać i jeszcze mam auto w środku upierzone dramatycznie😬 a jest ryzyko, ze ktoś będzie chciał sie przewieźć ze mną 😶
Ty się kobieto dajesz terroryzować 😅
Nie dość, że dałaś się namówić na urodziny to jeszcze chcesz robić w piątek wieczorem ciasto. I jeszcze się przejmujesz brudnym autem. 😅

Była ktoras na Oppenhaimerze? Warto ?

Ja byłam na Barbie i spodobała mi się jedna piosenka. Billie Eilish - What was i made for?
Taka troszkę na staraczkowe smutki…
Ja byłam. Moim zdaniem w ogólnym rozrachunku warto, jednak albo ja jestem mało inteligntna, albo mam małą wiedzę, ale przewijało się tam tyle nazwisk, że po 30 minutach przestałam udawać, że wiem kto jest kim i skupiłam się na główym wątku. I sporo polityki.

Załączniki

• IMG_1488.jpeg
    IMG_1488.jpeg
    109,8 KB · Wyświetleń: 92
a teraz od wczoraj oglądam Grand Budapest Hotel i za nic nie mogę się wkręcić w tą historię. No ale już zaczęłam to męczę...

reklama
Ja byłam. Moim zdaniem w ogólnym rozrachunku warto, jednak albo ja jestem mało inteligntna, albo mam małą wiedzę, ale przewijało się tam tyle nazwisk, że po 30 minutach przestałam udawać, że wiem kto jest kim i skupiłam się na główym wątku. I sporo polityki.
Hmm czyli lepiej przeczytać Wikipedię przed oglądnieciem? :D

Do góry