reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Juz wiem 😃 polecasz jakas szczote? Ja pod prysznicem staram sie ostrzejsza strona gąbki jechac po skorze, brzuch szczegolnie, jak robiłam to regularnie to były efekty.
wiesz co ja używam jakiegoś randoma, co mi Mąż z roboty przyniósł 😂 (ale nie, ze jakiś druciak, on pracuje w centrali drogerii). Ona jest dość mocno ostra, brzuch muszę już bardzo delikatnie, zeby się nie podrapać. Ale serio, przy regularności są fajne efekty.

reklama
wiesz co ja używam jakiegoś randoma, co mi Mąż z roboty przyniósł 😂 (ale nie, ze jakiś druciak, on pracuje w centrali drogerii). Ona jest dość mocno ostra, brzuch muszę już bardzo delikatnie, zeby się nie podrapać. Ale serio, przy regularności są fajne efekty.
no_limit_klaudia z insta ma jakas szczotke fajna do szczotkowania ciała, ponoć dobra 😀

Obciazenie jednak robi robote :)
tak, ale ja uważam, ze lepiej robić bez obciążenia niż wcale. Jak komuś zależy na wysmukleniu, ujędrnieniu np tylko. Bo ogólnie np w mediach społecznościowych widzę hejt na zwykłe ćiwczenia bo "od tgo pośladki nie urosną". Serio, nie każdy chce, zeby jego dupa rosła... w sensie nie każdy chce rozbudowywać mięsnie

reklama
Do góry