LadyCaro
Fanka BB :)
ja jakbym szła teraz to serio bym trochę poczytała najpierw.Hmm czyli lepiej przeczytać Wikipedię przed oglądnieciem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jakbym szła teraz to serio bym trochę poczytała najpierw.Hmm czyli lepiej przeczytać Wikipedię przed oglądnieciem?
mam to po mamusi No dobra, kij z tym autem brudnym. A nad tartą się jeszcze chwilę zastanowięTy się kobieto dajesz terroryzować
Nie dość, że dałaś się namówić na urodziny to jeszcze chcesz robić w piątek wieczorem ciasto. I jeszcze się przejmujesz brudnym autem.
Siądź se na dupiemam to po mamusi No dobra, kij z tym autem brudnym. A nad tartą się jeszcze chwilę zastanowię
Musiałam teraz szukać walizki bo jakiś boss Starego przyleciał z Niemiec i mu zginęła ale już o 23:25 powinna dotrzeć do punktu docelowego
I bardzo dobrze ze wkładasz energie w sport najlepsze rozwiązanie i widoczne efektyno tak ja w sumie nigdy nie próbowałam nic budować i nie mam takich ambicji. Ćwiczę w sumie dla zdrowią, żeby ciało ładnie wyglądało i muszę gdzieś tą energię, którą ładowałam w starania ulokować, bo już nie chcę jej tyle poświęcać temu tematowi.
w sport i w kotaI bardzo dobrze ze wkładasz energie w sport najlepsze rozwiązanie i widoczne efekty
o kurde a ja płakałam ze śmiechu na tyma teraz od wczoraj oglądam Grand Budapest Hotel i za nic nie mogę się wkręcić w tą historię. No ale już zaczęłam to męczę...
obiecuję poprawęCzy ja się zawsze muszę upominać o foto
może się rozkręci...o kurde a ja płakałam ze śmiechu na tym
Zjadłabym tartęZastanawiam się właśnie czy zrobić jakieś ciacho… ale trochę mi się nie chce bazując jednak na tym co mam w domu mogę zrobić:
1. Tartę na kruchym spodzie
2. Bezę
Do tego standardowo śmietana, mascarpone i owoce: borówki, wiśnie i porzeczki
Nie kupowałam już malin bo muszę się tamtego pozbyć
Co będzie lepszym wyborem?
My oglądamy Columbianęmoże się rozkręci...