reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@Kejcik - ja z okresem od wczoraj, wiec przynajmniej stabilniejszy humor ;p

I nieźle ta miovelia nac przyśpieszyła owu... od stycznia miałam cykle 26-dniowe, a ten 22... ciekawe, ciekawe...
przytulam Cię mocno🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Ja też pierwszy cykl brałam NAC ale u mnie, o dziwo, przesunęło to ovulkę na później 🤔 plus chyba pierwszy raz w życiu czuję, że ją mam- normalnie ból jajnika od rana. Nie podoba mi się to i niepokoi mnie to, chyba kończę eksperymenty żeby na ostatniej prostej przed IVF sobie nie zrobić jakiegoś kuku😬

Dobra, zgodnie zapowiedzią, przedstawiam zgromadzone wczoraj opcje wyzwania sierpniowego. Proszę o głosowanie reakcjami, do każdej opcji jest przypisana jedna reakcja. Jeżeli Ci obojętnie i weźmiesz udział niezależnie co wybierzemy, to i tak wybierz proszę reakcję. Wszelkie komentarze mile widziane w odpowiedzi na ten post :)

Opcja 1: plank (zdjęcie) - jaki jest plank, każdy widzi, nie będę się rozpisywać :)
Reakcja Lubię to

Opcja 2: plank + przysiady (zdjęcie) - z przerwami na pajacyki i maczka 😅 Reakcja Kocham to

Opcja 3: pilates przy ścianie (
- w opisie znajdziecie link, gdzie możecie dostać rozpiskę na 28dni w pdf z odnośnikami do poszczególnych dni) - z tego co widzę te filmiki trwają do 20 minut mniej więcej. Raz 12, raz 17 itd.
Reakcja Haha

Opcja 4: fit wyzwanie (https://youtube.com/playlist?list=PLm8BxQaq-cua2NhT2fLvg14CtUZ7ky1pW&si=Cs0-OISBBXokr5gp) - zestawy ćwiczeń, tu potrzeba tak ok 45 minut na to wygląda.
Reakcja Wow

Myślę, że głosowanie do jutro rana powinno wystarczyć, jutro rano dam znać jaki jest wynik :)

Załączniki

• Screenshot_20230727_093912_Chrome.jpg
    Screenshot_20230727_093912_Chrome.jpg
    204,6 KB · Wyświetleń: 37
  • Screenshot_20230728_082514_Chrome.jpg
    Screenshot_20230728_082514_Chrome.jpg
    258,7 KB · Wyświetleń: 41
Dobra, zgodnie zapowiedzią, przedstawiam zgromadzone wczoraj opcje wyzwania sierpniowego. Proszę o głosowanie reakcjami, do każdej opcji jest przypisana jedna reakcja. Jeżeli Ci obojętnie i weźmiesz udział niezależnie co wybierzemy, to i tak wybierz proszę reakcję. Wszelkie komentarze mile widziane w odpowiedzi na ten post :)

Opcja 1: plank (zdjęcie) - jaki jest plank, każdy widzi, nie będę się rozpisywać :)
Reakcja Lubię to

Opcja 2: plank + przysiady (zdjęcie) - z przerwami na pajacyki i maczka 😅 Reakcja Kocham to

Opcja 3: pilates przy ścianie (
- w opisie znajdziecie link, gdzie możecie dostać rozpiskę na 28dni w pdf z odnośnikami do poszczególnych dni) - z tego co widzę te filmiki trwają do 20 minut mniej więcej. Raz 12, raz 17 itd.
Reakcja Haha

Opcja 4: fit wyzwanie (https://youtube.com/playlist?list=PLm8BxQaq-cua2NhT2fLvg14CtUZ7ky1pW&si=Cs0-OISBBXokr5gp) - zestawy ćwiczeń, tu potrzeba tak ok 45 minut na to wygląda.
Reakcja Wow

Myślę, że głosowanie do jutro rana powinno wystarczyć, jutro rano dam znać jaki jest wynik :)
Ja nie mogę dać reakcji na swój post to napiszę, że głosuje na pilates, ale wezmę udział we wszystkim, cokolwiek wybierzemy.

dzien dobry dziewczyny :)
Ja od dziś zaczynam dietę.. wczoraj wygrzebałam z szafy na urlop spodnie… w które się nie zmieściłam 😞 nawet suwaka zapiać nie mogłam. Nie wiem, jak mogłam dopuścić do tego stanu, ale te spodnie otworzyły mi oczy. Koniec z winkami , fast foodami i przekąskami typu chipsy.
Zaczynam sie od dziś więcej ruszać.
No tak, chciało się sobie dogadzać, to teraz mam …
Tym monologiem zaczynam piątek … i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba się wziąć w garść :)

dzien dobry dziewczyny :)
Ja od dziś zaczynam dietę.. wczoraj wygrzebałam z szafy na urlop spodnie… w które się nie zmieściłam 😞 nawet suwaka zapiać nie mogłam. Nie wiem, jak mogłam dopuścić do tego stanu, ale te spodnie otworzyły mi oczy. Koniec z winkami , fast foodami i przekąskami typu chipsy.
Zaczynam sie od dziś więcej ruszać.
No tak, chciało się sobie dogadzać, to teraz mam …
Tym monologiem zaczynam piątek … i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba się wziąć w garść :)
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale byłam w tym miejscu co Ty dokładnie 3 tygodnie temu, przeszłam na diecie, wrzuciłam więcej ruchu i już jest lepiej. Ty tez już za tydzień, może dwa, zauważysz pierwsze różnice :)

Hej dziewczyny, dalej czekam na okres, ale dzis pojawil mi sie cien na tescie. Kreska jest cienka jak niteczka, zaczynam 29 dc. Moze to zwykla fabryczna, ale pojade to sprawdzic. Wiecie ze juz zaplacilam za procedure i w lodowce mam zapas lekow i to mnie zaczelo stresowac 🤔
Widzę kreseczkę! 🤞🏼 a ja jestem z tych ślepych, gdzie przeważnie cienia nie zobaczę. Coś jest na rzeczy, czekamy na betę 🤞🏼

Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale byłam w tym miejscu co Ty dokładnie 3 tygodnie temu, przeszłam na diecie, wrzuciłam więcej ruchu i już jest lepiej. Ty tez już za tydzień, może dwa, zauważysz pierwsze różnice :)
Jestem sama sobie winna, nie zwracałam uwagi na to co jem, na to ile jem, przede wszystkim jadłam zbyt dużo chipsów i fast foodow.
Od dziś sama rzucam się na wyzwanie 21 dni bez cukru. ;) No chyba, ze któraś chce do mnie dołączyć, będzie raźniej ? :)

reklama
Do góry