LadyCaro
Fanka BB :)
@Sunflowerxxx kciuki! widać kreskę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przytulam Cię mocno@Kejcik - ja z okresem od wczoraj, wiec przynajmniej stabilniejszy humor ;p
I nieźle ta miovelia nac przyśpieszyła owu... od stycznia miałam cykle 26-dniowe, a ten 22... ciekawe, ciekawe...
Ja nie mogę dać reakcji na swój post to napiszę, że głosuje na pilates, ale wezmę udział we wszystkim, cokolwiek wybierzemy.Dobra, zgodnie zapowiedzią, przedstawiam zgromadzone wczoraj opcje wyzwania sierpniowego. Proszę o głosowanie reakcjami, do każdej opcji jest przypisana jedna reakcja. Jeżeli Ci obojętnie i weźmiesz udział niezależnie co wybierzemy, to i tak wybierz proszę reakcję. Wszelkie komentarze mile widziane w odpowiedzi na ten post
Opcja 1: plank (zdjęcie) - jaki jest plank, każdy widzi, nie będę się rozpisywać
Reakcja Lubię to
Opcja 2: plank + przysiady (zdjęcie) - z przerwami na pajacyki i maczka Reakcja Kocham to
Opcja 3: pilates przy ścianie (- w opisie znajdziecie link, gdzie możecie dostać rozpiskę na 28dni w pdf z odnośnikami do poszczególnych dni) - z tego co widzę te filmiki trwają do 20 minut mniej więcej. Raz 12, raz 17 itd.
Reakcja Haha
Opcja 4: fit wyzwanie (https://youtube.com/playlist?list=PLm8BxQaq-cua2NhT2fLvg14CtUZ7ky1pW&si=Cs0-OISBBXokr5gp) - zestawy ćwiczeń, tu potrzeba tak ok 45 minut na to wygląda.
Reakcja Wow
Myślę, że głosowanie do jutro rana powinno wystarczyć, jutro rano dam znać jaki jest wynik
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale byłam w tym miejscu co Ty dokładnie 3 tygodnie temu, przeszłam na diecie, wrzuciłam więcej ruchu i już jest lepiej. Ty tez już za tydzień, może dwa, zauważysz pierwsze różnicedzien dobry dziewczyny
Ja od dziś zaczynam dietę.. wczoraj wygrzebałam z szafy na urlop spodnie… w które się nie zmieściłam nawet suwaka zapiać nie mogłam. Nie wiem, jak mogłam dopuścić do tego stanu, ale te spodnie otworzyły mi oczy. Koniec z winkami , fast foodami i przekąskami typu chipsy.
Zaczynam sie od dziś więcej ruszać.
No tak, chciało się sobie dogadzać, to teraz mam …
Tym monologiem zaczynam piątek … i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba się wziąć w garść
Widzę kreseczkę! a ja jestem z tych ślepych, gdzie przeważnie cienia nie zobaczę. Coś jest na rzeczy, czekamy na betęHej dziewczyny, dalej czekam na okres, ale dzis pojawil mi sie cien na tescie. Kreska jest cienka jak niteczka, zaczynam 29 dc. Moze to zwykla fabryczna, ale pojade to sprawdzic. Wiecie ze juz zaplacilam za procedure i w lodowce mam zapas lekow i to mnie zaczelo stresowac
Czekamy na betęHej dziewczyny, dalej czekam na okres, ale dzis pojawil mi sie cien na tescie. Kreska jest cienka jak niteczka, zaczynam 29 dc. Moze to zwykla fabryczna, ale pojade to sprawdzic. Wiecie ze juz zaplacilam za procedure i w lodowce mam zapas lekow i to mnie zaczelo stresowac
Jestem sama sobie winna, nie zwracałam uwagi na to co jem, na to ile jem, przede wszystkim jadłam zbyt dużo chipsów i fast foodow.Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale byłam w tym miejscu co Ty dokładnie 3 tygodnie temu, przeszłam na diecie, wrzuciłam więcej ruchu i już jest lepiej. Ty tez już za tydzień, może dwa, zauważysz pierwsze różnice
Cos jakby przebijało…. Trzymam kciukiHej dziewczyny, dalej czekam na okres, ale dzis pojawil mi sie cien na tescie. Kreska jest cienka jak niteczka, zaczynam 29 dc. Moze to zwykla fabryczna, ale pojade to sprawdzic. Wiecie ze juz zaplacilam za procedure i w lodowce mam zapas lekow i to mnie zaczelo stresowac