anyżowa
Fanka BB :)
Owocenego seksowankaDobra, skoro pik to idę pikować dobrej nocki wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owocenego seksowankaDobra, skoro pik to idę pikować dobrej nocki wszystkim
Ja raz włączyłam starter to się wynudziłam bardzoJa też z nią ćwicze ale te startery bo z moją masą innych się nie podejmuje
no mne na szczęście głowa nie boli, ale dziś nie pozwawałam siebie. Znaczy zawsze duża jadłam, ale dziś to przesadaNa mnie progesteron tak działa - ból głowy i głód. Ten drugi dotyczy drugiej fazy cyklu również bez przyjmowania progesteronu
Pilates bardzo ok dla mnieJutro zrobimy głosowanie, podlinkuje jeszcze ten pilates przy ścianie i ćwiczenia od AnnMar88.
Mi się bardzo podoba ten pilates przy ścianie, ale jak będziecie wolały coś innego, to ja we wszystko wejdę, a ten pilates będę robiła tak o
Mnie po niej do jedzenia nie ciągnie. Jedynie pić się bardzo chce ale nie sądzę by to było od tego. I podbrzusze boli od wczoraj. Pytanie czy to wpływ luteiny czy raczej efekt odstawienia antykoncepcjiCzy możliwe, że od tej uteiny tak mi się chce żreć? Jem i jem i jem i jeszcze bym jadła
moja papryka jeszcze rośnie, ale już zrywałam ogórki i cukinię a kolejne rosnaWłaśnie, pomidorki trzeba zerwać. Ja ogórków jeszcze nie mam. Pierwsze zjadły ślimaki, drugie nie wykiełkowały dopiero trzecie rosną. Mam za to swoją paprykę, pierwszy raz. Tylko nie wiem czy to już żeby zbierać.
zależy jaką posialas. Jeżeli czerwona to ona zacznie zmieniać kolorja też mam paprykę i nie wiem kiedy ją zbierać. I jest zielona, ale nie wiem czy taka zostanie czy jeszcze dojrzeje
Ale ten granulowany to też nieźle daje po nosie wiem bo na rabaty nie daje obornika, tylko granulat rozsypuje.No u mnie w domu rodzinnym też normalnie się przekopywalo i nawozilo. Teraz mieszkam w mieście i niestety działka taka, że bez skrzyń się nie obejdzie. Bardzo mnie bawiło jak pierwszy raz kupowałam granulowane. Ta miałam pomysł, że na spacer z psami po lesie wezmę reklamówkę i pozbieram końskie i będzie naturalny nawóz.
.
Moje domowe kwiaty bardzo źle zniosły wyprowadzkę z bloku. Tam piękne były. Część nie przeżyła, a reszta zmarniała.ja w najlepszym etapie życia miałam 80 kwiatków doniczkowych w domu stały wszędzie była jungla, jarałam się tym niesamowicie jeszcze wtedy niemąż żalił się znajomym, że jak wchodzę do domu to tylko rzucam „cześć”, niedbały całus i idę macać rośliny tak było, dluuuugo. Kochałam to aż mi się wjebała zaraza i zeżarła połowę kolekcji cześć nie przeżyła późniejszych przeprowadzek z okazji remontu i tak mi zostało niewiele… ze 25 w sumie faza obojętności dla roślin uświadomiła mi, ze starania mnie doprowadziły już do takiego stanu, że nic mnie nie cieszy nawet moje hobby
U mnie podobnie i zwrócił na to uwagę mój małżonek.Na mnie progesteron tak działa - ból głowy i głód. Ten drugi dotyczy drugiej fazy cyklu również bez przyjmowania progesteronu