reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Hej dziewczyny, dalej czekam na okres, ale dzis pojawil mi sie cien na tescie. Kreska jest cienka jak niteczka, zaczynam 29 dc. Moze to zwykla fabryczna, ale pojade to sprawdzic. Wiecie ze juz zaplacilam za procedure i w lodowce mam zapas lekow i to mnie zaczelo stresowac 🤔
hejka! Na pewno da się jakoś to z kliniką załatwić w razie czego 😉 póki co bierzemy poprawkę na ewentualną omylność testów i czekamy na wynik bety😃🤞🏻

Hej dziewczyny, dalej czekam na okres, ale dzis pojawil mi sie cien na tescie. Kreska jest cienka jak niteczka, zaczynam 29 dc. Moze to zwykla fabryczna, ale pojade to sprawdzic. Wiecie ze juz zaplacilam za procedure i w lodowce mam zapas lekow i to mnie zaczelo stresowac 🤔
Czekamy na bętę i trzymam jednak kciuki, by te leki się nie przydały :))

@Kejcik - ja z okresem od wczoraj, wiec przynajmniej stabilniejszy humor ;p

I nieźle ta miovelia nac przyśpieszyła owu... od stycznia miałam cykle 26-dniowe, a ten 22... ciekawe, ciekawe...

🦵🦵🦵195🥵🥵🥵
Lekko nie było. Zrobiłam 100 i kurier przyjechał, a że to jakiś nowy to musiałam pójść. Poprzedni zostawiał paczki we wskazanym miejscu jak nikt nie przychodził. Wróciłam to dziecię awanturę robi.

Takie przemyślenie na dziś. Choćbym się miała zesrać to wytrwam do końca. Nie wiem co na to moje stawy...

🦵🦵🦵195🥵🥵🥵
Lekko nie było. Zrobiłam 100 i kurier przyjechał, a że to jakiś nowy to musiałam pójść. Poprzedni zostawiał paczki we wskazanym miejscu jak nikt nie przychodził. Wróciłam to dziecię awanturę robi.

Takie przemyślenie na dziś. Choćbym się miała zesrać to wytrwam do końca. Nie wiem co na to moje stawy...
jeszcze 3 dni przysiadowe przed atobą!

reklama
Do góry