reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A u mnie pozytywne testy od 22.07, w tym m-cu jakieś szaleństwo. Nie wiem czy to wplyw miovelia ale tylko to jest w tym cyklu wprowadzone ze zmian 🤷‍♀️🙆‍♀️
O dziwo nie mam typowych dla siebie przedłużających się symptomów towarzyszących ovu. Jajnik bolał mnie 2 dni, przedwczoraj i wczoraj. Piersi są miekkie i niewrazliwe, a ból owulacyjny tylko wczoraj i koniec. Coś u mnie faktycznie wymagało regulacji i po cichu liczę, ze właśnie ta miovelia ma na moj organizm dobry wpływ. Teraz tylko temperatura musi jeszcze zagrać, bo narazie lekko odbiła.
No to mocno trzymam kciuki 🥰 ! Oby coś się wykluło 😁

reklama
Ja się pochwalę moją kolacją 😁 wszystkie warzywa z własnego ogródka :D ale dziś duuuuużo za dużo kalorii zjadłam. I wczoraj też. Ale podobno w 2 fazie cyklu zapotrzebowanie kaloryczne wzrasta o 200-300 kalorii :D
1690478587902.png

Ja się pochwalę moją kolacją 😁 wszystkie warzywa z własnego ogródka :D ale dziś duuuuużo za dużo kalorii zjadłam. I wczoraj też. Ale podobno w 2 fazie cyklu zapotrzebowanie kaloryczne wzrasta o 200-300 kalorii :D
Zobacz załącznik 1551253
Właśnie, pomidorki trzeba zerwać. Ja ogórków jeszcze nie mam. Pierwsze zjadły ślimaki, drugie nie wykiełkowały dopiero trzecie rosną. Mam za to swoją paprykę, pierwszy raz. Tylko nie wiem czy to już żeby zbierać.

Właśnie, pomidorki trzeba zerwać. Ja ogórków jeszcze nie mam. Pierwsze zjadły ślimaki, drugie nie wykiełkowały dopiero trzecie rosną. Mam za to swoją paprykę, pierwszy raz. Tylko nie wiem czy to już żeby zbierać.
ja też mam paprykę i nie wiem kiedy ją zbierać. I jest zielona, ale nie wiem czy taka zostanie czy jeszcze dojrzeje

reklama
Do góry