Bolilol
Fanka BB :)
mój standardowy zestaw to big mac, wieś mac i duże frytki. No i cola, oczywiście zeroUff przynajmniej nie jestem sama żarłokiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój standardowy zestaw to big mac, wieś mac i duże frytki. No i cola, oczywiście zeroUff przynajmniej nie jestem sama żarłokiem
Uwielbiam szparagi i strasznie ubolewam, że sezon na nie trwa tak krótko ;(Zostawiłam miejsce na szparagi bo mam smaka zjeść jak dojadę do domku
ja mam trzy aplikacje i jest spory rozstrzał mimo wpisania tych samych danych tzn 2 pokazują ten sam dzień lub +/- 1 dzień ale ta trzecia to już 4 dni różnicy ze śluzem to się nie wypowiem jak powinno być ksiazkowo gdyż ja sama mam stosunkowo od niedawnaDziewczyny, używacie aplikacji przy staraniach? Ja miałam flo, a dziś sobie ściągnęłam ovufriend. Przepisałam objawy z flo do nowej apki i ta nowa mi wyznacza owulację na inny dzień i w związku z tym mam pytanie, bo to pierwszy miesiąc kiedy zwracam na to uwagę i najzwyczajniej w świecie guzik wiem śluz płodny kończy się w dzień owulacji? Czy kilka dni później?
to u mnie właśnie tak samo plus mam jeszcze PreMom i tam 4 dni różnicyja używam na codzien mój kalendarzyk ale jak pobrałam flo to w ogóle inaczej mi pokazuje jakby wszystko o jeden dzień wcześniej
mój standardowy zestaw to big mac, wieś mac i duże frytki. No i cola, oczywiście zero
Raczej nie, ale jak do tej pory to sprawdza mi się lepiej ovufirend, jakiś przyjaźniejszy jest dla mnie, premom używam tylko do oceny testów i wrzucam temperaturę bo on lepiej wykres rysuje, dlatego mam w sumie 2 appki a belle też mam, zapomniałam... ale tylko do zapisywania okresów bo używam dobre 5 lat i mam spora historieA w obu aplikacjach ustawiona jest ta sama długość cyklu?
Ja mam kalendarzyk Bella i apkę fitbit z zegarka. Miedzy nimi jest rozjazd 2 dni w dacie owulki dlatego, ze w belli mam ustawiony cykl 31 dni na stałe, a fitbit bierze średnia długość cyklu z ostatnich miesięcy, teraz 29 dni. Biore na to poprawkę.
W tym miesiącu jeśli miałabym się sugerować aplikacjami to jedna pokazuje mi owu 27.07 a druga 29.07. Natomiast na usg 25.07 był już pęknięty pęcherzyk.
Tak, kupiłam świeżuśkie takie na targu , kocham jestem dziwolągiem wiem xdczy Ty naprawdę chcesz powiedzieć, że byłaś w maczku i zostawiłaś miejsce na SZPARAGI?
Twój mąż to porządny chłopTak, kupiłam świeżuśkie takie na targu , kocham jestem dziwolągiem wiem xd
Maczka to mąż uwielbia, Brownie o tym wspomniała dzisiaj na forum i tak jakoś wyszło
Mąż na bogato poleciał bo podwójny big mac frytki i nugetsy duza paczka do tego cola, on to kocha takie klimaty
WiemTwój mąż to porządny chłop