reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny, używacie aplikacji przy staraniach? Ja miałam flo, a dziś sobie ściągnęłam ovufriend. Przepisałam objawy z flo do nowej apki i ta nowa mi wyznacza owulację na inny dzień 🥴 i w związku z tym mam pytanie, bo to pierwszy miesiąc kiedy zwracam na to uwagę i najzwyczajniej w świecie guzik wiem 🙈 śluz płodny kończy się w dzień owulacji? Czy kilka dni później?
ja mam trzy aplikacje i jest spory rozstrzał mimo wpisania tych samych danych 😉 tzn 2 pokazują ten sam dzień lub +/- 1 dzień ale ta trzecia to już 4 dni różnicy 🤯 ze śluzem to się nie wypowiem jak powinno być ksiazkowo gdyż ja sama mam stosunkowo od niedawna 😅

mój standardowy zestaw to big mac, wieś mac i duże frytki. No i cola, oczywiście zero 😂
Me Too Omg GIF by Bounce

A w obu aplikacjach ustawiona jest ta sama długość cyklu?
Ja mam kalendarzyk Bella i apkę fitbit z zegarka. Miedzy nimi jest rozjazd 2 dni w dacie owulki dlatego, ze w belli mam ustawiony cykl 31 dni na stałe, a fitbit bierze średnia długość cyklu z ostatnich miesięcy, teraz 29 dni. Biore na to poprawkę.
W tym miesiącu jeśli miałabym się sugerować aplikacjami to jedna pokazuje mi owu 27.07 a druga 29.07. Natomiast na usg 25.07 był już pęknięty pęcherzyk.
Raczej nie, ale jak do tej pory to sprawdza mi się lepiej ovufirend, jakiś przyjaźniejszy jest dla mnie, premom używam tylko do oceny testów i wrzucam temperaturę bo on lepiej wykres rysuje, dlatego mam w sumie 2 appki 😁 a belle też mam, zapomniałam... ale tylko do zapisywania okresów bo używam dobre 5 lat i mam spora historie 😄

czy Ty naprawdę chcesz powiedzieć, że byłaś w maczku i zostawiłaś miejsce na SZPARAGI? 😳😂
Tak, kupiłam świeżuśkie takie na targu , kocham 😍😄 jestem dziwolągiem wiem xd
Maczka to mąż uwielbia, Brownie o tym wspomniała dzisiaj na forum i tak jakoś wyszło 😃
Mąż na bogato poleciał bo podwójny big mac frytki i nugetsy duza paczka do tego cola, on to kocha takie klimaty ☺️

Tak, kupiłam świeżuśkie takie na targu , kocham 😍😄 jestem dziwolągiem wiem xd
Maczka to mąż uwielbia, Brownie o tym wspomniała dzisiaj na forum i tak jakoś wyszło 😃
Mąż na bogato poleciał bo podwójny big mac frytki i nugetsy duza paczka do tego cola, on to kocha takie klimaty ☺️
Twój mąż to porządny chłop 😄

Ja z Maca uwielbiam McFlurry, do tego fryty i 2xcheesburger albo BigMac. Ale BigMaca dziele na pół i jem jak dwa burgerki (jeden bez górnej bułki) :)

Przyszły mi wyniki proga (8dpo) - skoczył jeszcze bardziej i ma 17 z groszami! Nigdy nie udało mi się takiego złapać wysokiego! I znowu nutkę nadziei to rozbudziło…. :)

reklama
Do góry