reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A tak w ogóle to chciałabym Wam powiedzieć, że mojej psycholog, która zajmuje się m.in.nieplodnoscia, bardzo podoba się nasze wyzwanie przysiadowe i bardzo popiera inicjatywę takich wspólnych wyzwań ruchowych - jej zdaniem to bardzo dobrze robi.

A więc jeżeli któraś jeszcze nie jest zdecydowana, czy chce brać udział w sierpniowym wyzwaniu, to pora przestać się zastanawiać czy, a pora myśleć które wyzwanie wybieramy!
Ooo, to co plank? Albo brzuszki?

Powiem Wam, że mam ochotę na drinka i pierwszy raz od wielu, wielu miesięcy głowa mówi, że nie bo mogę być w ciąży... 😅 nie wiem czemu mam takie nastawenie na ten cykl... pewnie przez to, że biorę tą głupią luteinę, eh. Mam nadzieję, że się nie zawiodę boleśnie. Zaczynam sikać zaraz żeby studzić swój zapał.
Byłoby miło jakbyś się nie zawiodła 🤞🤞🙂

Powiem Wam, że mam ochotę na drinka i pierwszy raz od wielu, wielu miesięcy głowa mówi, że nie bo mogę być w ciąży... 😅 nie wiem czemu mam takie nastawenie na ten cykl... pewnie przez to, że biorę tą głupią luteinę, eh. Mam nadzieję, że się nie zawiodę boleśnie. Zaczynam sikać zaraz żeby studzić swój zapał.
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞😘

Jutro zrobimy głosowanie, podlinkuje jeszcze ten pilates przy ścianie i ćwiczenia od AnnMar88.

Mi się bardzo podoba ten pilates przy ścianie, ale jak będziecie wolały coś innego, to ja we wszystko wejdę, a ten pilates będę robiła tak o :)
To zróbmy głosowanie i w ogóle kto jest też chętny bo się za chwilę okaże, że we 3 będziemy cykać 😅

reklama
Do góry