Lwica1410
Fanka BB :)
Wszystko co wpadnie w ręce?Mój dylemat od wczoraj: co zjeść jako pierwsze w ramach zakończenia diety keto?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko co wpadnie w ręce?Mój dylemat od wczoraj: co zjeść jako pierwsze w ramach zakończenia diety keto?
Dobra. Szach-mat czekolada wygrała
Ooooo makaron to moja druga miłość po ziemniakach więc propsujęWłaśnie ja na ziemniaki to tak średnio. Ewentualnie placki ziemniaczane.
Ale makaron! Carbonara!
Aż taka zdesperowana nie jestem. Ale chcę celebrować ten momentWszystko co wpadnie w ręce?
Mój dylemat od wczoraj: co zjeść jako pierwsze w ramach zakończenia diety keto?
Pizzę!Właśnie ja na ziemniaki to tak średnio. Ewentualnie placki ziemniaczane.
Ale makaron! Carbonara!
Właśnie, pomidorki trzeba zerwać. Ja ogórków jeszcze nie mam. Pierwsze zjadły ślimaki, drugie nie wykiełkowały dopiero trzecie rosną. Mam za to swoją paprykę, pierwszy raz. Tylko nie wiem czy to już żeby zbierać.
Papryki bardzo długo dojrzewają, ja zbieram dopiero wrzesień/październik i jeszcze nie wszystkie zdążą dojrzećja też mam paprykę i nie wiem kiedy ją zbierać. I jest zielona, ale nie wiem czy taka zostanie czy jeszcze dojrzeje