Brownie1992
Moderator
Co za malutka porcyjka@Brownie1992 narobiłaś nam smaka na maka, ehhh no to dzisiaj podietowane, ale kupiłam też świeże szparagi i pietruszkę na targu w Londynie, mam nadzieje, że jestem rozgrzeszona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za malutka porcyjka@Brownie1992 narobiłaś nam smaka na maka, ehhh no to dzisiaj podietowane, ale kupiłam też świeże szparagi i pietruszkę na targu w Londynie, mam nadzieje, że jestem rozgrzeszona
ogólnie to u każdej inaczej, musiałabyś sobie sprawdzic apkę i śluz z monitoringiem, żeby mieć szerszy obraz.
Natomiast z tego co obserwuję, większość dziewczyn w tym ja w dzień owulacji raczej już nie ma sluzu płodnego.
Dzięki dziewczyny teraz wiem, że nic nie wiem a możecie mi podpowiedzieć w takim razie czy możliwe jest że miałam owulkę w dzień kiedy moja noga odmówiła posłuszeństwa (prawie wcale śluzu nie było wtedy, nawet przed zdarzeniem, a na pewno nie był rozciągliwy) mimo że dzień później znowu był rozciągliwy? I kilka następnych dni też? I czy luteina mogła spowodować wrażenie śluzu płodnego?ja używam na codzien mój kalendarzyk ale jak pobrałam flo to w ogóle inaczej mi pokazuje jakby wszystko o jeden dzień wcześniej
Uwierz, to tylko tak strasznie wygląda. Po kilku dniach dochodzi się do wprawyNie miałam dziś w pracy chwili żeby Was poczytać ja bym spróbowała tego planka ale nie wiem czy wytrzymam 5 sek a do dopiero 30 pierwszego dnia w sierpniu jeszcze mogę się z Wami "powyzywać" ale we wrześniu mam urlop cały miesiąc, więc nie dam rady co do wyzwania dostosuje się i przykuce też mogę zacząć od początku, te ~200 mnie wykańczają
jeden rabin powie tak, drugi nie....Dzięki dziewczyny teraz wiem, że nic nie wiem a możecie mi podpowiedzieć w takim razie czy możliwe jest że miałam owulkę w dzień kiedy moja noga odmówiła posłuszeństwa (prawie wcale śluzu nie było wtedy, nawet przed zdarzeniem, a na pewno nie był rozciągliwy) mimo że dzień później znowu był rozciągliwy? I kilka następnych dni też? I czy luteina mogła spowodować wrażenie śluzu płodnego?
Wiem, strasznie Was męczę tymi pytaniami, przepraszam
Wszystko jest możliwe trzeba by szklanej kuli zapytać ja np w przeciągu ostatniego 1,5 roku nie bylam w stanie po obserwacji śluzu stwierdzić kiedy była owulacja - po prostu śluz mam w środku a nie na zewnątrzDzięki dziewczyny teraz wiem, że nic nie wiem a możecie mi podpowiedzieć w takim razie czy możliwe jest że miałam owulkę w dzień kiedy moja noga odmówiła posłuszeństwa (prawie wcale śluzu nie było wtedy, nawet przed zdarzeniem, a na pewno nie był rozciągliwy) mimo że dzień później znowu był rozciągliwy? I kilka następnych dni też? I czy luteina mogła spowodować wrażenie śluzu płodnego?
Wiem, strasznie Was męczę tymi pytaniami, przepraszam
Mam Ovufirend i Premom, używam 3 miesiące ale jeszcze ich nie rozumiem, też mam rozjazd między nimi o 2 dniDziewczyny, używacie aplikacji przy staraniach? Ja miałam flo, a dziś sobie ściągnęłam ovufriend. Przepisałam objawy z flo do nowej apki i ta nowa mi wyznacza owulację na inny dzień i w związku z tym mam pytanie, bo to pierwszy miesiąc kiedy zwracam na to uwagę i najzwyczajniej w świecie guzik wiem śluz płodny kończy się w dzień owulacji? Czy kilka dni później?
Najadlam sie jak prosiakCo za malutka porcyjka