reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny nie zapisywałam się na testowanie, bo u mnie ciagle tylko na czerwono od roku, wiec nie ma sensu. Dostałam znowu okresu. Z mężem chyba we wrześniu do jakiejś kliniki idziemy, bo widzę, że bez głębszych badań to nic z tego nie będzie. Dodatkowo firma, w której zaczęłam prace pol roku temu zbankrutowała i bez pracy jestem. Po prostu żyć i nie umierać 🤣a co tam u Was? 🙃

ja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony 🤣 ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno 👹👹👹👹 zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości😆 ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu😉) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna 😄 remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa 🤣 ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbuję😅
Niezły „kurwidolek” Twój stary sobie zorganizował 😂 My mamy czarny blat i kilka innych czarnych elementów w kuchennych meblach (i w sumie nawet wycieranie go mnie nie wkurza, bo bardzo mi się podoba) do tego tez dużo naturalnego, ciepłego drewna. Uwielbiam te połączenia ❤️

Ja się nie łudziłam, że ściany u nas nie będą narażane na plamy, dlatego malowaliśmy od razu farbą, którą można „szorować” 😂 Nie zapomnę jednak jak malowałam (bo większość robiliśmy własnymi siłami) na granatowy kolor ścianę w sypialni i schodząc z drabiny, stanęłam przypadkiem na kuwetkę z farbą, która cudownie rozbryzgała się na, pomalowanej dzień wcześniej, białej ścianie 🤦‍♀️😂

Mam białe ściany w salonie malowane magnatem, wystarcza zwilżoną ściereczką przetrzeć i czyste 😊
U nas w domu wszystko kolorowe. Tylko sufity białe. Maiły być odcienie szarości, ale jakoś te z szarościami w nazwie szare nie były tylko wpadające w fioletowy i niebieski. Tylko surowy hematyt jest jasnoszary, w jasnym świetle jest biały i ciemniej tym bardziej szary.

Dziewczyny patrzcie

Załączniki

• 32232e27-0a60-45bb-8dd1-3a3ca1e54eaf.jpeg
    32232e27-0a60-45bb-8dd1-3a3ca1e54eaf.jpeg
    33,5 KB · Wyświetleń: 85
reklama
ja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony 🤣 ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno 👹👹👹👹 zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości😆 ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu😉) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna 😄 remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa 🤣 ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbuję😅
Mi się podobają czarne rzeczy, walczyłam z sobą, żeby ich nie mieć. Przerażała mnie myśl o sprzątaniu tego. Bo to zaraz kurz widać, kroplę wody. Mam czarną płytę gazową, na szczęście łatwo się czyści. I w chwili słabości kupiłam umywalkę, w środku ciemnozielona a z zewnątrz czarna. Jeszcze nie używam.

Do góry