reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny nie zapisywałam się na testowanie, bo u mnie ciagle tylko na czerwono od roku, wiec nie ma sensu. Dostałam znowu okresu. Z mężem chyba we wrześniu do jakiejś kliniki idziemy, bo widzę, że bez głębszych badań to nic z tego nie będzie. Dodatkowo firma, w której zaczęłam prace pol roku temu zbankrutowała i bez pracy jestem. Po prostu żyć i nie umierać 🤣a co tam u Was? 🙃

ja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony 🤣 ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno 👹👹👹👹 zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości😆 ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu😉) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna 😄 remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa 🤣 ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbuję😅
Niezły „kurwidolek” Twój stary sobie zorganizował 😂 My mamy czarny blat i kilka innych czarnych elementów w kuchennych meblach (i w sumie nawet wycieranie go mnie nie wkurza, bo bardzo mi się podoba) do tego tez dużo naturalnego, ciepłego drewna. Uwielbiam te połączenia ❤️

Ja się nie łudziłam, że ściany u nas nie będą narażane na plamy, dlatego malowaliśmy od razu farbą, którą można „szorować” 😂 Nie zapomnę jednak jak malowałam (bo większość robiliśmy własnymi siłami) na granatowy kolor ścianę w sypialni i schodząc z drabiny, stanęłam przypadkiem na kuwetkę z farbą, która cudownie rozbryzgała się na, pomalowanej dzień wcześniej, białej ścianie 🤦‍♀️😂

Mam białe ściany w salonie malowane magnatem, wystarcza zwilżoną ściereczką przetrzeć i czyste 😊
U nas w domu wszystko kolorowe. Tylko sufity białe. Maiły być odcienie szarości, ale jakoś te z szarościami w nazwie szare nie były tylko wpadające w fioletowy i niebieski. Tylko surowy hematyt jest jasnoszary, w jasnym świetle jest biały i ciemniej tym bardziej szary.

Dziewczyny patrzcie

Załączniki

• 32232e27-0a60-45bb-8dd1-3a3ca1e54eaf.jpeg
    32232e27-0a60-45bb-8dd1-3a3ca1e54eaf.jpeg
    33,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
ja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony 🤣 ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno 👹👹👹👹 zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości😆 ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu😉) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna 😄 remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa 🤣 ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbuję😅
Mi się podobają czarne rzeczy, walczyłam z sobą, żeby ich nie mieć. Przerażała mnie myśl o sprzątaniu tego. Bo to zaraz kurz widać, kroplę wody. Mam czarną płytę gazową, na szczęście łatwo się czyści. I w chwili słabości kupiłam umywalkę, w środku ciemnozielona a z zewnątrz czarna. Jeszcze nie używam.

Do góry