reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Animated GIF
Diving Bielsko GIF by EdenSport

reklama
Ja wychodzę z założenia, że ścianę to można umyć, a w najgorszym wypadku odmalować 😉 (ale to wynika z faktu posiadania psa, który uwielbia wszelkie kałuże, a nigdzie, ale to nigdzie, wytrzepanie futra z piasku i błota nie jest tak fajne jak w salonie 😂🤦‍♀️)
To u nas korytarz do odmalowania bo się już nie zmywa. Jest okazja do zmiany koloru. Zastanawiam się nad jakimś podobnym do plam z błota.

Plamy z błota to zdecydowanie nie moja kolorystyka 😂

Za to, po zmianach w sypialni, rozważam pomalowanie w niej części sufitu na czarno albo ciemnogranatowo 😁
ja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony 🤣 ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno 👹👹👹👹 zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości😆 ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu😉) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna 😄 remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa 🤣 ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbuję😅

reklama
ja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony 🤣 ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno 👹👹👹👹 zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości😆 ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu😉) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna 😄 remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa 🤣 ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbuję😅
Mam białe ściany w salonie malowane magnatem, wystarcza zwilżoną ściereczką przetrzeć i czyste 😊

Do góry