reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Myszko
A to coś takiego to można dziedziczyćBardziej mi chodziło o to, że babcia mimo swojego stanu zawsze pierwsza do imprezy i w młodości też taka była
Lwica1410
To u nas korytarz do odmalowania bo się już nie zmywa. Jest okazja do zmiany koloru. Zastanawiam się nad jakimś podobnym do plam z błota.Ja wychodzę z założenia, że ścianę to można umyć, a w najgorszym wypadku odmalować (ale to wynika z faktu posiadania psa, który uwielbia wszelkie kałuże, a nigdzie, ale to nigdzie, wytrzepanie futra z piasku i błota nie jest tak fajne jak w salonie )
wrobelmm
Plamy z błota to zdecydowanie nie moja kolorystykaTo u nas korytarz do odmalowania bo się już nie zmywa. Jest okazja do zmiany koloru. Zastanawiam się nad jakimś podobnym do plam z błota.
Za to, po zmianach w sypialni, rozważam pomalowanie w niej części sufitu na czarno albo ciemnogranatowo
Kejcik
ja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbujęPlamy z błota to zdecydowanie nie moja kolorystyka
Za to, po zmianach w sypialni, rozważam pomalowanie w niej części sufitu na czarno albo ciemnogranatowo
Bolilol
O, i to mi się podoba!Chociaż mam lepszy plan - będę ćwiczyć w miejscu, gdzie docelowo będzie stało łóżeczko bo teraz puste a niebawem będzie już zajęte (afirmacja) to nawet jak się odmaluje ten kawałek, to z jaką przyjemnością
reklama
Kosinka94
Moderator
Mam białe ściany w salonie malowane magnatem, wystarcza zwilżoną ściereczką przetrzeć i czysteja jak się wprowadziłam do apartamentu Starego to był obrzydliwie kawalerski i nieco burdelowo urządzony ciemne podłogi, ciemne meble, czerwona tapeta na scianie i stolik RTV, jakieś dziwne duperele, które serio przywoływały na myśl tylko jedno zrobiliśmy remont i wszystko poszło w kosz, z tych czarnych to zostały tylko płytki i blat w łazience (horror pod katem utrzymania czystości ale ładnie wyglądają … do maks 4 godzin po sprzątaniu) i teraz wszystko mamy odwrotnie - białe ściany, jasne drewno na podłodze i meble z jasnego drewna remont był dla nas katorgą gdyż nas firma wydymala poniekąd, co tu dużo opowiadać, więc wolałabym nie niszczyć nic żeby nie musieć tego przechodzić od nowa ale magiczne gąbki zajebiscie sobie radzą z niewielkimi zabrudzeniami na białej scianie, to spróbuję