reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Tak, mi też, mecze się z tym już od kilku miesięcy, bo mi się w dodatku kręcą... Więc mam z przodu po bokach takie wyraźnie odstające dwa kreciolki i nie cholery nie mogę ich ujarzmić 😂 jeszcze jak mam rozpuszczone włosy, to aż tak źle nie jest, ale jak mam związane to wyglądam jakbym miała różki 😈
😈 natury nie oszukasz 😉

przykro mi. Nie wiem, czy to jest pocieszenie, ale pamiętaj proszę, że to w sporej części pms przez Ciebie przemawia - byłaś w tym miejscu już wielokrotnie, pewnie co cykl i do tej pory zawsze wychodziło słońce, zawsze było trochę lżej po kilku dniach, gdy przychodził nowy cykl, a z nim nowa energia. Musisz przetrwać tylko kilka dni, a hormony odpuszczą i będzie ciut lepiej 😘
Spotykasz się jeszcze z tą psycholog od niepłodności?
Dzięki :) Tak, znam ten stan, więc wiem, że jest na przetrwanie. Będzie ok i troszkę lżej za kilka dni. Od niepłodności nie, ale rozpoczęłam taką "standardową" psychoterapię. Chociaż już kiedyś byłam na terapii DDA, ale to w sumie prawie 10 lat temu, więc trzeba znowu zrobić przegląd głowy ;D

ale to się też dziedziczy osobowość tej osoby? 😅 Bo jak tak, to ja rozważę jednak te makabryczne plany w stosunku do babci męża, nie wie jak się nazywa i kim są ci ludzie, z którymi mieszka, ale jak polewają szampana, to pierwsza wie, że trzeba śpiewać sto lat, rotę i hymn na raz 😅
To raczej wygląda na zespół otępienny, nie osobowość.

Animated GIF

w sumie jest to myśl, choć nie wiem, czy jak któraś skończy wyzwanie i machnie na koniec 250, to czy będzie chciała wracać do 30... Pewnie sobie wyznacza cele typu 100-150 dzienni
Ja bym chciała kontynuować przysiady. Tylko nie wiem jak wyjdzie bez motywacji takiej jak tutaj. Ale plank to raczej nie dla mnie. Może w mniejszej ilości by się uda, ale tak to widzę porażkę po pierwszym dniu. I jeszcze pajacyki.

reklama
Do góry