reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
dzien dobry ...
Drunk Puke GIF

ps. czy mogłaby któraś wrzucić jeszcze raz ten plan na posladeczki? :)
ja na dłuższe wyzwanie oprócz jakiś posladeczkow i planków się nie pisze..u mnie niedługo urlop :D

Mi już oczywiście wjeżdża hormonalny smutek przedokresowy. Niby go znam, niby wiem, że to progesteron, ale i tak potrafi przykleić do podłogi na jakiś czas. Ale powiem Wam, że coraz częściej się budzę w nocy i myślę o mijającym czasie, widać, że mózg i lęk w nocy daje o sobie znak. W dzień sobie ładnie funkcjonuję, doceniam i cieszę się z tego co mam, ale jednak nocne myśli i lęki dochodzą do głosu. Chyba dochodzi do mnie zmierzenie się z rzeczywistością, że tych dzieci nie będzie i co dalej
przykro mi. Nie wiem, czy to jest pocieszenie, ale pamiętaj proszę, że to w sporej części pms przez Ciebie przemawia - byłaś w tym miejscu już wielokrotnie, pewnie co cykl i do tej pory zawsze wychodziło słońce, zawsze było trochę lżej po kilku dniach, gdy przychodził nowy cykl, a z nim nowa energia. Musisz przetrwać tylko kilka dni, a hormony odpuszczą i będzie ciut lepiej 😘
Spotykasz się jeszcze z tą psycholog od niepłodności?

jak tak patrze na te ćwiczenia to mam obawę o czystość ściany 🥺 wiem co powiecie- wystarczy założyć czyste białe skarpetki lub mieć czyste stopy🤪 ale jednak i tak mam obawę, że zostawię po sobie ślady 🤔
Ja wychodzę z założenia, że ścianę to można umyć, a w najgorszym wypadku odmalować 😉 (ale to wynika z faktu posiadania psa, który uwielbia wszelkie kałuże, a nigdzie, ale to nigdzie, wytrzepanie futra z piasku i błota nie jest tak fajne jak w salonie 😂🤦‍♀️)

reklama
Jutro mam dostać okres i wyjątkowo poza tą nawracającą, wędrującą pokrzywką nie mam żadnych dolegliwości. Nawet cycki mnie nie bolą. Dziś mam alergologa, może uda się zrobić jakieś testy skórne, bo te wyniki z krwi będą dopiero za jakieś 10 dni. W drodze powrotnej kupię sobie jakieś sikańce. :D

Do góry