reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja w sierpniu się urlopuję wiec tez odpadam z wyzwania. Ale do przerw maczkowych mogę dołączyć :)

Btw, czy Wam tez rosną baby hairy? Właśnie spojrzałam na swoje czoło a tam mnóstwo malutkich włosków…. Czyżby te 1,5 roku brania supli tak się objawiało wreszcie w moim organizmie?

jak tak patrze na te ćwiczenia to mam obawę o czystość ściany 🥺 wiem co powiecie- wystarczy założyć czyste białe skarpetki lub mieć czyste stopy🤪 ale jednak i tak mam obawę, że zostawię po sobie ślady 🤔
Już nie wymyślaj 😅 Po prostu się przyznaj, że wolisz wyzwanie z Maczkiem 😅 Bolilol się przecież nie obrazi 🤣

Dobra, znalazłam pilates przy ścianie na 28dni, są filmiki na YouTube i plan w pdf.
Tylko, że do tego trzeba z tego co widzę tak 20 minut dziennie - nie wiem czy byście były zainteresowane.

Podrzucam link: https://youtube.com/playlist?list=PL6F8elYp4eOGY-MIwSZiGWCazK7Tf2tLz

Może zbierzemy dzisiaj pomysły, a ja je jutro podsumuje i zrobimy głosowanie?
w sumie całkiem fajną opcją byłaby jakaś apka. Miałam kiedyś kilka takich, które pokazywały instrukcje ćwiczeń, liczyły powtórzenia, uwzględniały przerwy.

A i byłam na progu rano, zobaczymy jaki poziom wyjdzie pewnie dopiero wieczorem. Mam przez was rozwalony umysł, bo patrzyłam biednemu panu na ręce czy przypadkiem mi po psiknięciu nie maca ręka… ale nie! Wszystko ładnie sterylnie :)
Skinęłam tez rano ale biel… chyba nie będę tym cudownym przypadkiem który zachodzi w ciąże przed wizyta w poradni nieplodnosciowej/przed IUi/przed invitro.

Ja w sierpniu się urlopuję wiec tez odpadam z wyzwania. Ale do przerw maczkowych mogę dołączyć :)

Btw, czy Wam tez rosną baby hairy? Właśnie spojrzałam na swoje czoło a tam mnóstwo malutkich włosków…. Czyżby te 1,5 roku brania supli tak się objawiało wreszcie w moim organizmie?
ja tam u siebie nowych włosów za bardzo nie widzę 😢 ale za to te stare rosną tak samo szybko jak zwykle😅

Tak, mi też, mecze się z tym już od kilku miesięcy, bo mi się w dodatku kręcą... Więc mam z przodu po bokach takie wyraźnie odstające dwa kreciolki i nie cholery nie mogę ich ujarzmić 😂 jeszcze jak mam rozpuszczone włosy, to aż tak źle nie jest, ale jak mam związane to wyglądam jakbym miała różki 😈

reklama
Mi już oczywiście wjeżdża hormonalny smutek przedokresowy. Niby go znam, niby wiem, że to progesteron, ale i tak potrafi przykleić do podłogi na jakiś czas. Ale powiem Wam, że coraz częściej się budzę w nocy i myślę o mijającym czasie, widać, że mózg i lęk w nocy daje o sobie znak. W dzień sobie ładnie funkcjonuję, doceniam i cieszę się z tego co mam, ale jednak nocne myśli i lęki dochodzą do głosu. Chyba dochodzi do mnie zmierzenie się z rzeczywistością, że tych dzieci nie będzie i co dalej

Do góry