reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dobra, znalazłam pilates przy ścianie na 28dni, są filmiki na YouTube i plan w pdf.
Tylko, że do tego trzeba z tego co widzę tak 20 minut dziennie - nie wiem czy byście były zainteresowane.

Podrzucam link: https://youtube.com/playlist?list=PL6F8elYp4eOGY-MIwSZiGWCazK7Tf2tLz

Może zbierzemy dzisiaj pomysły, a ja je jutro podsumuje i zrobimy głosowanie?
Wyglądają fajnie te ćwiczenia, może innym razem skorzystam, ja niestety nie dołącze do wyzwania za niedługo urlop, przed nim intensywny czas pakowania dogrywania wszelkich spraw. Pozostane przy swojej bieżni i orbitreku, a na urlopie to pozostanie wędrówka i spacery, bo nie będzie i na to czasu i rytm zaburzony będzie- ale będę Wam kibicować obojętnie co wybierzecie wspólnie 🙂

reklama
w sumie jest to myśl, choć nie wiem, czy jak któraś skończy wyzwanie i machnie na koniec 250, to czy będzie chciała wracać do 30... Pewnie sobie wyznacza cele typu 100-150 dzienni
No to może dziewczyny które walna całe wyzwanie przysiadowe zwiększa sobie ilość przysiadów, a te którym nie pykło czyli np ja zaczną od nowa. 😁

Wyglądają fajnie te ćwiczenia, może innym razem skorzystam, ja niestety nie dołącze do wyzwania za niedługo urlop, przed nim intensywny czas pakowania dogrywania wszelkich spraw. Pozostane przy swojej bieżni i orbitreku, a na urlopie to pozostanie wędrówka i spacery, bo nie będzie i na to czasu i rytm zaburzony będzie- ale będę Wam kibicować obojętnie co wybierzecie wspólnie 🙂
jak tak patrze na te ćwiczenia to mam obawę o czystość ściany 🥺 wiem co powiecie- wystarczy założyć czyste białe skarpetki lub mieć czyste stopy🤪 ale jednak i tak mam obawę, że zostawię po sobie ślady 🤔

reklama
O matko, drugi dzień z rzędu zapomniałam siknąć rano na test 😱 tego jeszcze nie było, chyba normalnieję 😂 ale wczoraj sikalam jak sobie przypomniałam i byl oczywiście negatywny 😅
Co się z Tobą dzieje?! Ktoś tu mnie wczoraj chciał strofować za brak testów, a sam zachowuje się tak, jak staraczce nie przystaje... 😆

Do góry