reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Najciekawsze jest to, że przy ostatniej ciąży nie miałam żadnych nadzwyczajnych objawów, zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki (nie musiałam szukać żadnego cienia cienia, bo kreska była bardzo wyra-zna) i wówczas beta była już na poziomie ponad 3000 😂
ja tak samo przy pierwszej: ktorejs nocy mialam takie koszmary, ze obudzilam sie z krzykiem, opowiedzialam o tym przyjaciolce, a ona mi kazala zrobic test, najpierw oczywiscie jej powiedzialam, ze pierdoli jak potluczona, a 1,5h pozniej wgapialam sie w dwie kreski xD

ja tak samo przy pierwszej: ktorejs nocy mialam takie koszmary, ze obudzilam sie z krzykiem, opowiedzialam o tym przyjaciolce, a ona mi kazala zrobic test, najpierw oczywiscie jej powiedzialam, ze pierdoli jak potluczona, a 1,5h pozniej wgapialam sie w dwie kreski xD
Popaprane sny czy koszmary u mnie prorocze nie są. Gdyby tak było, permanentnie byłabym w ciąży 😂😂

w sumie jest to myśl, choć nie wiem, czy jak któraś skończy wyzwanie i machnie na koniec 250, to czy będzie chciała wracać do 30... Pewnie sobie wyznacza cele typu 100-150 dzienni
ale ja problemu nie widze 😏 nowicjusze robią wg rozpiski a te które robią teraz to zaczynają sobie od stówki i tak ciągną aż je dogonimy 😉

reklama
Do góry