reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Wiesz, większości z nas trudno przejawiac taki optymizm, bo większość z nas przez ostatnie miesiące/lata przeżyła już wszystkie możliwe objawi implantacji oraz ciąży, a nadal tu jesteśmy 😅 dlatego - z tego co zauważyłam - spora część z nas juz raczej nie łączy bólu brzucha z czymś innym niż owulacja/okres albo właśnie kupa 😅

Więc może entuzjastycznie nie podejdę do Twoich objawów, ale oczywiście trzymam 🤞🤞🤞 by to jednak było to :)
ło matko ile ja już miałam ciążowych objawów bez ciąży 😅😅

Dziękuję za sprowadzenie na ziemię. W głębi duszy wiem że za wcześnie na jakiekolwiek objawy 🥴 to pewnie prędzej wpływ brania luteiny 😔 jeszcze dużo czasu do testowania, nie mogę się tego doczekać. Co jest trochę dziwne bo w pierwszej ciąży nie robiłam testu w ogóle, tylko poszłam od razu do lekarza bo "czułam, że to TO", a w drugiej zrobiłam na 2 dni przed spodziewanym okresem, bo mnie chcieli przerzucić w pracy na zmianę nocną 🥴
Mam nadzieję, że jednak u Ciebie te objawy wskazują na ciążę. Ja biorę duphaston i mam cały wachlarz objawów "ciążowych" i do tego ten charakterystyczny (przynajmniej u mnie gdy byłam za każdym razem w ciąży) wkurw na wszystko i o wszystko.

reklama
Do góry