reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Hej, jako że ostatnio lekarz zasugerował mi, że szpital chyba nie wydali mi pełnego wyniku histero, złożyłam wniosek o wydanie dokumentacji medycznej. No i przyszedł. Nie wiem czy mam się niepokoić tym, że mam "endometrium nierówne"..?
Nierówne? Zależy co przez to rozumieć, bo jeżeli to, że np. ma różna grubość w różnych miejscach, to ja też tak mam i mi mówiono, że to normalne. Ale nie widziałam wcześniej takiego określenia w stosunku do endometrium, raczej widzę jednorodne/niejednorodne

reklama
Cześć dziewczyny. Mnie dziś obudził ból podbrzusza, oczywiście od razu sobie dopowiedziałam, że to mityczne zagnieżdżenie 😍 ból przeszedł ale w głowie nadzieja została 😅 jestem 6 dni po domniemanej owulacji. Czy taki ból jest w ogóle możliwy w takim czasie? 🤔 Czy moja głowa już sobie wymyśla? 😅

Ja nie wiem czy wierzę czy nie. Teraz się mi przypomniało, że koleżanka z pracy też miała podobna sytuację. Dlugo starali się o dziecko, nagle zmarł teść i ona zaraz była w ciąży.
ale to się też dziedziczy osobowość tej osoby? 😅 Bo jak tak, to ja rozważę jednak te makabryczne plany w stosunku do babci męża, nie wie jak się nazywa i kim są ci ludzie, z którymi mieszka, ale jak polewają szampana, to pierwsza wie, że trzeba śpiewać sto lat, rotę i hymn na raz 😅

Nierówne? Zależy co przez to rozumieć, bo jeżeli to, że np. ma różna grubość w różnych miejscach, to ja też tak mam i mi mówiono, że to normalne. Ale nie widziałam wcześniej takiego określenia w stosunku do endometrium, raczej widzę jednorodne/niejednorodne
ja wtedy niby miałam jeszcze jakieś plamienia pookresowe, więc ta babka zasugerowała, że może endo mi się jeszcze nie złuszczyło do końca. No ale dobra, może dla Ludwina będzie to punkt zaczepienia.

Cześć dziewczyny. Mnie dziś obudził ból podbrzusza, oczywiście od razu sobie dopowiedziałam, że to mityczne zagnieżdżenie 😍 ból przeszedł ale w głowie nadzieja została 😅 jestem 6 dni po domniemanej owulacji. Czy taki ból jest w ogóle możliwy w takim czasie? 🤔 Czy moja głowa już sobie wymyśla? 😅
Wiem, że pewnie nie to chcesz usłyszeć, ale to może być wszystko, włącznie z kupą w jelitach 😁

ale to się też dziedziczy osobowość tej osoby? 😅 Bo jak tak, to ja rozważę jednak te makabryczne plany w stosunku do babci męża, nie wie jak się nazywa i kim są ci ludzie, z którymi mieszka, ale jak polewają szampana, to pierwsza wie, że trzeba śpiewać sto lat, rotę i hymn na raz 😅
Ale nie masz pewności czy przyspieszenie czyjejś śmierci tak zadziała. Poza tym może być tak, że ktoś Ci ukradnie ciąża jak mi ta laska na majowych kreskach 🤣

reklama
Do góry