Kosinka94
Moderator
Potwierdzam i dodam że bywa gorszy od bóli okresowych oraz owulacyjnychWiem, że pewnie nie to chcesz usłyszeć, ale to może być wszystko, włącznie z kupą w jelitach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potwierdzam i dodam że bywa gorszy od bóli okresowych oraz owulacyjnychWiem, że pewnie nie to chcesz usłyszeć, ale to może być wszystko, włącznie z kupą w jelitach
Wiesz, większości z nas trudno przejawiac taki optymizm, bo większość z nas przez ostatnie miesiące/lata przeżyła już wszystkie możliwe objawi implantacji oraz ciąży, a nadal tu jesteśmy dlatego - z tego co zauważyłam - spora część z nas juz raczej nie łączy bólu brzucha z czymś innym niż owulacja/okres albo właśnie kupaTeż tak myślałam, ale jednak nie
Doszło łupanie w krzyżu i metaliczny posmak w ustach... Błagam, niech to będzie TO! Błagam !
No tak, przyszła Brownie - niszczycielka planów i uratowała życie babciAle nie masz pewności czy przyspieszenie czyjejś śmierci tak zadziała. Poza tym może być tak, że ktoś Ci ukradnie ciąża jak mi ta laska na majowych kreskach
No tak, przyszła Brownie - niszczycielka planów i uratowała życie babci
Ostatnio myślałam o tej teorii, ze jeśli ktoś umrze to robi miejsce dla nowej osoby i bach taki temat poruszyłyście na forum
Ja z jednej strony zdaje sobie sprawę, że to może być po prostu zbieg okoliczności. Z drugiej strony staraczkowa głowa we wszystkim szuka znaków. I w tę teorię trochę wierzę jak połączę sobie niektóre zdarzenia.. w dniu pogrzebu mojej babci siostra ogłosiła, ze jest w ciąży. Druga siostra zaszła w ciąże w podobnym czasie, gdy zmarł ojciec jej męża. Znajomi bez problemu zaszli w ciąże, ale w jednym roku oboje stracili ojców.
Tak czasem sobie myślę, że może nam się nie udaje, bo nie można mieć w życiu wszystkiego w jednym czasie
Wiem.. mongolskie teorie
Najszczersze wyrazy współczucia z powodu śmierci Twojego tatyMiałam to samo z woreczkiem, ale od lutego do czerwca szybko zleciało i już możemy na czysto działać. Teraz cieszę się, że odczekałam, bo już w ewentualnej ciąży nic mi nie będzie głowy zaprzątać
Teraz będzie smutno. Ejj a czy mogę tak na partyzanta niewpisana zrobić test po 7 dniach zamiast jak planowałam po terminie okresu? Powiem Wam jaka jest sytuacja. Zmarł mój tata W piątek jest pogrzeb i nagle dziś poczułam przeświadczenie, że to jest jakieś zrządzenie losu i na pewno udało mi się zajść w ciążę, bo on zwolnił miejsce I tak cały czas dumam, czy chcę iść na pogrzeb z taką wiedzą (nieważne w sumie czy ze świadomością pozytywa czy negatywa), a tym bardziej z jakimś prześwitem, którego i tak nie będę pewna interpretacji. No ale może rano wstanę i zanim pomyśle, to nasikam
Dziękuję za sprowadzenie na ziemię. W głębi duszy wiem że za wcześnie na jakiekolwiek objawy to pewnie prędzej wpływ brania luteiny jeszcze dużo czasu do testowania, nie mogę się tego doczekać. Co jest trochę dziwne bo w pierwszej ciąży nie robiłam testu w ogóle, tylko poszłam od razu do lekarza bo "czułam, że to TO", a w drugiej zrobiłam na 2 dni przed spodziewanym okresem, bo mnie chcieli przerzucić w pracy na zmianę nocnąWiesz, większości z nas trudno przejawiac taki optymizm, bo większość z nas przez ostatnie miesiące/lata przeżyła już wszystkie możliwe objawi implantacji oraz ciąży, a nadal tu jesteśmy dlatego - z tego co zauważyłam - spora część z nas juz raczej nie łączy bólu brzucha z czymś innym niż owulacja/okres albo właśnie kupa
Więc może entuzjastycznie nie podejdę do Twoich objawów, ale oczywiście trzymam by to jednak było to