reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dzięki za utwierdzenie mnie, że nie oszalałam 😅 właśnie sprawdzałam ile postów było w każdym dniu. Z tym, że ja policzyłam strony wliczając 1-23 strony jako 1 dzień miesiąca 😅 i licząc statystykę. Jakieś chore wyliczenia. Niczym na produkcji 😅 i wyszło mi, że po wczorajszym dniu jesteśmy -11 stron w plecy.
Czuję się niepotrzebna...

reklama
Dzięki za utwierdzenie mnie, że nie oszalałam 😅 właśnie sprawdzałam ile postów było w każdym dniu. Z tym, że ja policzyłam strony wliczając 1-23 strony jako 1 dzień miesiąca 😅 i licząc statystykę. Jakieś chore wyliczenia. Niczym na produkcji 😅 i wyszło mi, że po wczorajszym dniu jesteśmy -11 stron w plecy.

Awanturek to nie czas,
Posty pisze każda z nas.
Pauzująca czy staraczka,
Postująca dobra szwaczka 😅😅😅
Jednych bawi, drugich smuci.
Jak odeszła to i wróci.

💩💩💩💩💩💩💩

Oto jak mój mąż pięknie robi kartki urodzinowe - lewa 2022, prawa 2023. dupsko i baby hairsy ewidentnie w rozroście 🤣
Jeju ale słodkie to to!
Mi mój stary na początku znajomosci wysyłał wieczorami SMS w których ukośnikami i innymi znakami interpunkcyjnymi „rysował” różne serduszka czy kwiatuszki :D trzeba sobie było radzić bez messengera! :D

Daj spokój, żartowałam 😁
Ej a też masz excela? :D
Na razie bieda wersja, w notatniku szybko na telefonie zrobiłam 😂 ale też mam excela na co dzień w pracy
No przecież nie o Brownie 🤣
Up And Down Falling GIF by Treehouse Direct

mniej więcej tak sobie to wyobraziłam "jak odeszła to i wróci" 😂

reklama
Do góry