Brownie1992
Moderator
Tylko ja nie mam żadnej roli ?Ze względu na moją niestandardową rolę na wątku w tym miesiącu chcę powiedzieć, że na tą chwilę napisałyśmy dzisiaj już 34 posty więcej niż wczoraj! Oby tak dalej
Jestem pauzującą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ja nie mam żadnej roli ?Ze względu na moją niestandardową rolę na wątku w tym miesiącu chcę powiedzieć, że na tą chwilę napisałyśmy dzisiaj już 34 posty więcej niż wczoraj! Oby tak dalej
Ty to odpoczywaj przed szpitalemTylko ja nie mam żadnej roli ?
Jestem pauzującą
Już miałam pisać jak Ty to liczysz, bo ja liczę strony pilnuje dziennej statystyki napieprzania postów żeby nie było powtórki z poprzedniego miesiąca. Ty mi tu 34 więcej a ja naliczyłam 32 strony dzisiaj i już miałam się kłócić z mistrzem excelaZe względu na moją niestandardową rolę na wątku w tym miesiącu chcę powiedzieć, że na tą chwilę napisałyśmy dzisiaj już 34 posty więcej niż wczoraj! Oby tak dalej
Przykro mi z powodu Twojej straty. Trzymam mocno kciuki za szybkie dwie kreski na teście i pozytywne zakończenie ciąży.Mamy już dzieci na koncie a teraz zaczynamy bo poprzednia ciąże poroniłam 2 mc temu
Jak mam odpoczywać jak mi każesz jakieś przysiady nadupcaćTy to odpoczywaj przed szpitalem
12 lipiec jak się nic nie wysra@Brownie1992 kiedy szpital? Uciekła mi data z pamięci
Ożesz kurde! Mam konkurencję!!!!Już miałam pisać jak Ty to liczysz, bo ja liczę strony pilnuje dziennej statystyki napieprzania postów żeby nie było powtórki z poprzedniego miesiąca. Ty mi tu 34 więcej a ja naliczyłam 32 strony dzisiaj i już miałam się kłócić z mistrzem excela
Więc biorąc pod uwagę iż aby wypełnić magiczne 1000 stron musimy codziennie zapełnić 31,25 stron. Dzisiejszy cel osiągnięty. Ale musimy podgonić i tak, bo przy obecnym stanie mamy średnia 33,96 czyli 34 strony.
Wiem wiem ciężka i wyższa matematyka i rozumowanie
A nawet nie było jeszcze żadnej awanturkiJuż miałam pisać jak Ty to liczysz, bo ja liczę strony pilnuje dziennej statystyki napieprzania postów żeby nie było powtórki z poprzedniego miesiąca. Ty mi tu 34 więcej a ja naliczyłam 32 strony dzisiaj i już miałam się kłócić z mistrzem excela
Więc biorąc pod uwagę iż aby wypełnić magiczne 1000 stron musimy codziennie zapełnić 31,25 stron. Dzisiejszy cel osiągnięty. Ale musimy podgonić i tak, bo przy obecnym stanie mamy średnia 33,96 czyli 34 strony.
Wiem wiem ciężka i wyższa matematyka i rozumowanie
a Ty w sumie nie testujesz przed szpitalem jeszcze?12 lipiec jak się nic nie wysra