reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ze względu na moją niestandardową rolę na wątku w tym miesiącu chcę powiedzieć, że na tą chwilę napisałyśmy dzisiaj już 34 posty więcej niż wczoraj! Oby tak dalej :D
Już miałam pisać jak Ty to liczysz, bo ja liczę strony 😅 pilnuje dziennej statystyki napieprzania postów żeby nie było powtórki z poprzedniego miesiąca. Ty mi tu 34 więcej a ja naliczyłam 32 strony dzisiaj i już miałam się kłócić z mistrzem excela 😅
Więc biorąc pod uwagę iż aby wypełnić magiczne 1000 stron musimy codziennie zapełnić 31,25 stron. Dzisiejszy cel osiągnięty. Ale musimy podgonić i tak, bo przy obecnym stanie mamy średnia 33,96 czyli 34 strony.
Wiem wiem ciężka i wyższa matematyka i rozumowanie 😅😅😅

Już miałam pisać jak Ty to liczysz, bo ja liczę strony 😅 pilnuje dziennej statystyki napieprzania postów żeby nie było powtórki z poprzedniego miesiąca. Ty mi tu 34 więcej a ja naliczyłam 32 strony dzisiaj i już miałam się kłócić z mistrzem excela 😅
Więc biorąc pod uwagę iż aby wypełnić magiczne 1000 stron musimy codziennie zapełnić 31,25 stron. Dzisiejszy cel osiągnięty. Ale musimy podgonić i tak, bo przy obecnym stanie mamy średnia 33,96 czyli 34 strony.
Ożesz kurde! Mam konkurencję!!!!
Musimy nadgonić, bo 1.07 było tylko 16 stron (dokładnie 160 postów), 2.07 - 28 stron (284 posty).

A nawet nie było jeszcze żadnej awanturki 💪

reklama
Do góry