reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Oto jak mój mąż pięknie robi kartki urodzinowe - lewa 2022, prawa 2023. dupsko i baby hairsy ewidentnie w rozroście 🤣

Załączniki

• ac6a3411-25b1-455a-9d80-8e9a33090e55.jpeg
    ac6a3411-25b1-455a-9d80-8e9a33090e55.jpeg
    58,1 KB · Wyświetleń: 129
Ożesz kurde! Mam konkurencję!!!!
Musimy nadgonić, bo 1.07 było tylko 16 stron (dokładnie 160 postów), 2.07 - 28 stron (284 posty).
Dzięki za utwierdzenie mnie, że nie oszalałam 😅 właśnie sprawdzałam ile postów było w każdym dniu. Z tym, że ja policzyłam strony wliczając 1-23 strony jako 1 dzień miesiąca 😅 i licząc statystykę. Jakieś chore wyliczenia. Niczym na produkcji 😅 i wyszło mi, że po wczorajszym dniu jesteśmy -11 stron w plecy.
A nawet nie było jeszcze żadnej awanturki 💪
Awanturek to nie czas,
Posty pisze każda z nas.
Pauzująca czy staraczka,
Postująca dobra szwaczka 😅😅😅

Oto jak mój mąż pięknie robi kartki urodzinowe - lewa 2022, prawa 2023. dupsko i baby hairsy ewidentnie w rozroście 🤣
Rozczula mnie to! Mój ostatnio przyniósł mi śniadanie do komputera (pracuje na HomeOffice) z karteczka „kocham Cię” i serduszkiem. Mam przyczepiona na organizerze do biurka.

reklama
Do góry