Brownie1992
Moderator
Ja będę walić taktyczną dla podbicia statystykOżesz kurde! Mam konkurencję!!!!
Musimy nadgonić, bo 1.07 było tylko 16 stron (dokładnie 160 postów), 2.07 - 28 stron (284 posty).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę walić taktyczną dla podbicia statystykOżesz kurde! Mam konkurencję!!!!
Musimy nadgonić, bo 1.07 było tylko 16 stron (dokładnie 160 postów), 2.07 - 28 stron (284 posty).
Mogę zatestować dla formalności jakby ktoś mnie chciał wywalić z wątkua Ty w sumie nie testujesz przed szpitalem jeszcze?
czemu dla formalności? Owu była, seks był?Mogę zatestować dla formalności jakby ktoś mnie chciał wywalić z wątku
Z tym drugim gorzejczemu dla formalności? Owu była, seks był?
Dzięki za utwierdzenie mnie, że nie oszalałam właśnie sprawdzałam ile postów było w każdym dniu. Z tym, że ja policzyłam strony wliczając 1-23 strony jako 1 dzień miesiąca i licząc statystykę. Jakieś chore wyliczenia. Niczym na produkcji i wyszło mi, że po wczorajszym dniu jesteśmy -11 stron w plecy.Ożesz kurde! Mam konkurencję!!!!
Awanturek to nie czas,A nawet nie było jeszcze żadnej awanturki
jak nie było seksu to możesz zostać na pauzujących, ale jak był to nie ma oszukiwania, weź zapisuj się na sikanieZ tym drugim gorzej
Rozczula mnie to! Mój ostatnio przyniósł mi śniadanie do komputera (pracuje na HomeOffice) z karteczka „kocham Cię” i serduszkiem. Mam przyczepiona na organizerze do biurka.Oto jak mój mąż pięknie robi kartki urodzinowe - lewa 2022, prawa 2023. dupsko i baby hairsy ewidentnie w rozroście