reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziś miała miejsce przepiękna historia...
Wrócił chłop z pracy i dziecko wziął na ręce. Spacerują przed domem i nagle słychać takie plask... Patrzę na nich. Chłop oczy wytrzeszcza, dziecko się śmieje. Ja też zaczęłam. Nalot był. Luby oberwał w głowę, barki i udo, dzidzię w sam środek czuprynki... Taaaaaaka kupa była, że ich pięknie obdzieliła.

A ja w końcu relaks w wannie to nie tak że trzeba się ogarnąć na wizytę do gin. 😂😂😂
Każdy powód jest dobry żeby się wylaszczyć i zrobić coś dla siebie. Ja uwielbiam posiadówka w wannie, szczotkowanie, a później to uczucie jak kładę się do łóżka taka wygolona, wybalsamowana do świeżej pościeli. 😍😍😍

Ja lunatykuję od dziecka.. od małego łaziłam i gadałam. A teraz to przyjęło bardziej creepy formę. Wydaje mi się, że w moim pokoju ktoś jest i dzieje się jakaś sytuacja. Wtedy siadam i gapię się w ścianę.. I budzę się dopiero w momencie gdy chcę coś powiem... wtedy budzę starego i zawsze jeszcze w amoku przepraszam... ale on się śmieje, że jestem nawiedzona. Jak się budzi w środku nocy a ja siedzę i się na niego gapię.. teraz już po prostu odwraca się na drugą stronę, ale na początku to wiecie, srał w gacie

reklama
Do góry