Brownie1992
Moderator
Czemu nie mam foto?Właśnie wyszłam ale wyszło bardzo naturalnie, założę się, że mój mąż nie zauważy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu nie mam foto?Właśnie wyszłam ale wyszło bardzo naturalnie, założę się, że mój mąż nie zauważy
Zara dojdę do auta to zrobię i Ci wyśleCzemu nie mam foto?
No to teraz niech się zagnieżdża i próg rośnieJa już mam wyniki dwóch progów. Nie są oszałamiające ale bardzo się cieszę ze magiczne 10 przekroczone. No i to znaczy ze owulacja na pewno była
Wczoraj około 6dpo - 8,130 ng/ml
Dzisiaj około 7dpo - 11,1 ng/ml
Jeszcze jutro zrobię na wszelki wypadek
Też chcę! Jeśli wyszły naturalne to może i ja się przekonamZara dojdę do auta to zrobię i Ci wyśle
Tobie również życzę powodzeniaDziewczyny!
Życzę Wam sukcesów w osiągnięciu tego pięknego marzenia, jakim jest bycie Mamą.
Żegnam się z Wami szybciej, ze względu na własny komfort psychiczny i zachowanie balansu pomiędzy stresem potrzebnym a niepotrzebnym. Nie zawsze, we wszystkich postach czy tematach chcemy liczyć na wsparcie i się zgadzamy, ale liczymy na jakąś taką kulturę zachowania wobec siebie, empatię. Mimo, ze wątek jest publiczny i piszemy często o własnych dramatach tu jakby we własnym gronie, nie chcemy, by były one używane w taki sposób, aby celowano w naszą inteligencję wypowiedzi na innych wątkach, lub uzywano sarkazmu czy śmieszków przypominając w poście jednocześnie jakiś dramat z naszego osobistego życia.
Nie rozumiem jak można tego nie zrozumieć i bronić się na wszelkie sposoby, że jeśli my czujemy się dotknięte czyjąś sarkastyczno-złośliwo-nieprzyjemną wypowiedzią, to z nami jest coś nie tak a nie z tym kto tak celowo pisze.
Jest wiele wspanialych dziewczyn (dobrych, ciepłych i naprawdę empatycznych) wśród Was i mam nadzieję, że otrzymacie szansę od losu i zdrowia, by przekazać to Waszym dzieciom.
I tak mialam się pozegnać w przyszłym cyklu, więc po prostu przyspieszam.
Trzymajcie się i wierzcie w to, że los na pewno się odwróci.
Co do powodów pożegnania jest ich już sporo zebranych po drodze z kazdego cyklu a ten dzisiejszy dialog ( Ciąża po 35 roku życia ?! ) jest dobrym impulsem do tego, że to dobra decyzja, że trzeba dbać o swoje ja.
Powodzenia
Wow obie petardy! Już nie wspominając o Twojej figurzeDla ciekawych zamowien z sheina,
Doszły kolejne dwie.
Prosze nie zwracac uwagi na brudne lustro
Masz szczęścieZara dojdę do auta to zrobię i Ci wyśle
Zawsze namiar kalorii możesz w przyjemny sposób stracić ze Staryma ja myslalam, ze wszystkie rzuca lajkiem.....bo sport to samo zdrowie..kurna, namówić mnie chcą, żebym schudła i w ogóle. No zawsze można na was liczyć same sportusie tutaj siedzą, trzaskają pośladki codziennie...a mnie na wino namawiają.
teraz będę musiała powiedzieć staremu, ze dziewczyny z forum mnie przekonały, żeby się lenić i nie idę na basen